.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Blessed666 Виж мнението
    Ако правилно разбирам, той преминава през период на монотонност (и във връзката си, и вероятно в ежедневието си като цяло). Има нужда от някаква тръпка, разнообразие. Опитай се да не се пренавиваш, защото е много вероятно бързо да изгуби интерес (поне така става в повечето случаи). Щом не е прекратил връзката си, значи има за какво. Ако не искаше да бъде с това момиче, щяха да се разделят и без появата на нов човек. От цялата работа най-много ти да се окажен наранена накрая, по-добре не се занимавай.
    И аз така мисля.Връзката му е улегнала,станала е по-еднообразна и той/съзнателно или не/си търси някаква нова тръпка.Както ти казаха,2-годишна връзка не се прекратява лесно-има много по-голяма вероятност той просто да иска малко разнообразие,а след една седмица да си се върне при приятелката.Да не говорим,че каквото и да си обсъждате,разликата в годините ви е голяма.Той скоро е завършил,сега се урежда с живот,работа и т.н.Основните твои притеснения са срочните ти оценки.Което така и трябва да бъде,защото 90% от хората,които на такива години ходеха с по-възрастни и си вярваха,че са приоритети на 19-20+-годишни,малко по-късно се чудеха как да наредят всичко така,че си оправят собствения живот за в бъдеще.След 2-3-4 години ти ще мислиш за кандидатстване,а той вече ще е завършен възрастен човек с наченки на кариера и жилище.Не знам.Не искам да ти убивам надеждите,обаче не го виждам.
    Последно редактирано от someonerandom : 09-07-2012 на 16:15
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си