- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гладки или не въвсем?
Момичета, когато правите секс притеснявате ли се, че понякога не сте съвсем гладки отдолу? В смисъл, мисля че не всеки път преди акта се бръснете и понякога дори и малко има наболи косъмчета, това е за момичетата, които се бръснат. Дори и при тези с кола маска - докато чакате косъмчетата да стигнат нужната дължина, пак не сте идеално гладки? Притеснява ли ви това? И за момчетата - държите ли момичето да е идеално гладка отдолу?
Държим, даАма айде ако 1-2 дни не се е бръснала не е голям проблем ;д
Аз имам добре изпитана тактика - вадя преносимия микроскоп, разглеждам района внимателно и ако забележа нещо, я пращам да си ходи.![]()
Welcome to the Jungle...
Чак пък такава драма да са тези наболи косми... предполага се, че мъжете са наясно, че си лягат с жени, а не с момиченца.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Няма да ме върне, ама прави впечатление все пак, нали?
По твоята логика, ако ходиш на кола маска, ще правиш секс само първата седмица след нея, после ще чакаш още 2 седмици, за да отидеш пак, така ли?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
боже божееее, боже
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
По тъпа тема не можа ли да измислиш ...
Всеки здравомислещ мъж е наясно, че понякога има малки наболи косъмчета, но едва ли би го счел за проблем, стига жената да се обезскосмява редовно и космите да не са по дълги от 1-2 мм.
слагам 1 пеперуда и ако не се лъзне , питам - ти не се ли бръснеш пфу , чао !
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Да ви имам и темите...
Няма да те върне ако види, че имаш 2мм поникнали косъмчета....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Миииии, не, може би харесва езика му да играе ролята на гел за 'коса'?!![]()
Истината е че всеки предпочита гладко и меко, обаче всички са на ясно че това не е константно състояние.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ми аз пък изисквам да е изящно гладка там долу...ми ако ми заседне нещо между зъбите докато я подготвям...![]()
![]()
На тъпа тема,тъп отговор![]()
>>DjBelev<<
Кви са тия глупости? Сигурно над 50% от жените и мъжете по света не се обезкосмяват отдолу и водят съвсем нормален полов живот-дори за тях това е сексапилно и възбуждащо-знам че ви звучи странно, но това е истината