.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Първи път

Първи път

Здравейте.
    Имам приятел който е на 17, а аз съм на 15 и както се предполага той иска секс. Аз не съм готова, но все пак разбирам, че го иска. Искам да го направим, но не се чувствам напълно готова. Кажете ми какво да правя.

Мега фен
    Щом не си готова Не го прави, happy now ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Дай му мааааа, не го мъчи

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pisancety Виж мнението
    Кажете ми какво да правя.
    Направи ми 7 сандвича тостера е горе в големият шкаф с 2 те врати, шпeковият салам,маргарина и кашкавала са в хладилника на 2-ри и 3-ти рафт от долу нагоре.Шарената сол е в Белият буркан в рафта под големият шкаф където взе тостера в него шкаф също има и чини вземи една или от мивката както пожелаеш налей ми една чаша кола чашите са точно отстрани мивката ще ги видиш///колата е на най горният рафт в хладилника а леда е в фризера в малкото пространство което е направено от фирмата производител.

Като си готова ми ги донеси,изчисти и си замини.

(може да минеш да изчистиш и банята също)\"по избор\"
    Последно редактирано от fluffy_^ : 09-05-2012 на 12:31

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Направи ми 7 сандвича тостера е горе в големият шкаф с 2 те врати, шпeковият салам,маргарина и кашкавала са в хладилника на 2-ри и 3-ти рафт от долу нагоре.Шарената сол е в Белият буркан в рафта под големият шкаф където взе тостера в него шкаф също има и чини вземи една или от мивката както пожелаеш налей ми една чаша кола чашите са точно отстрани мивката ще ги видиш///колата е на най горният рафт в хладилника а леда е в фризера в малкото пространство което е направено от фирмата производител.

Иначе като не си готова не го прави, само за да му угодиш. Гледай първо себе си и собствените ти желания.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Щом не си готова Не го прави, happy now ?
    Ако е с теб заради теб,а не заради секса,ще те изчака
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако го направиш,колкото да му угодиш,след известно време/като скъсате много ще съжаляваш.Говорете,кажи му,че не си готова,той ако иска да е с теб-ще разбере и ще търпи,а ако си му за секса-и да скъсате,нищо няма да изгубиш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    +

anonymous708973
    Guest
    Пълни глупости.

Какво разбираш под "готова"? Искаш да се събудиш една сутрин и на прозореца да пише "Готова си, прави секс"? Или да нямаш никакви, ама съвсем никакви притеснения за възможността презервативът да се скъса? Няма как да стане.
    Ако момчето те възбужда, значи всичко е наред.

Мега фен
    Град
    <3
    Ти никога няма да си готова.
    Какво те притеснява?
    Не е болка за умиране, кръвта не е задължителна, а ако се притесняваш, че ще те видят голичка, се покрийте с одеалце като за начало..<3 евв че сладко
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    щтрудела е права , наистина никога няма си напълно готова , но ти си решаваш искаш ли го или не
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на draid
    Не думай, ще я видят гола.... ужасТ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като ти гледам другите мнения, хич не си девствена, ама айде...да речем, че тоя акаунт го ползвате две приятелки...

Ако не си готова, а той е сериозен ще изчака...Всъщност съм на мнение, че ако момчето се съгласи и изчаква търпеливо, когато едно момиче види, че той не е с нея само заради секса, ще е готова много по-скоро.

Той е съгласен да ме изчака, но на мен просто ми е гадно, че той чака и сега планирам на рожденният му ден на 17 да го изненадам.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението

Като не си готова, недей да го правиш
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Направи го когато искаш ... Не заради неговото желание, а заради своето

Щом седиш да питаш по форуми дали да правиш секс с гаджето ти значи нещо не е у ред. Ако толкова искаше да го направите сега щеше да си с него, а не да пишеш тема в тийнпроблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    направи му една свирка и готово.
    според мен не бързай със секса.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не го прави.

Той, ако те обича - ще те изчака, колкото и време да е нужно.

Цитирай Първоначално написано от pisancety Виж мнението
    Той е съгласен да ме изчака, но на мен просто ми е гадно, че той чака и сега планирам на рожденният му ден на 17 да го изненадам.
    ...е тъкмо на пияна глава... ти ще бъдеш изненаданата, и ... сигурно ще има питане - бременна ли съм?

Цитирай Първоначално написано от sunrisee6 Виж мнението
    направи му една свирка и готово.
    според мен не бързай със секса.
    ДА! Идеален подарък за Р.Д. + изненада!?

Град
    Сливен
    Не че нещо... ама всички казват ''когато си готова''.... е тoва никога няма да е )
    Друг е въпроса, ако той те предразположи, възбуди и предизвика желанието у теб да го направите... в такъв случей можеш вече да бъдеш спокойна.../стига да си с точния човек/... и за твое добро е да е по-опитен от теб ^^...Болка- не е за умиране, кръв- няколко капки )
    Истината боли, но това не означава, че лъжата лекува.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Само аз ли не разбирам за кое по-точно трябва да си готова ? Ще кажете,че ще ви обрязват,бахти страха,бахти чудото

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

ОМГ.. тези хора дето си мислят, че никога няма да е готова, определено не са го направили с човек, когото обичат! Защото ако бяха щяха да се чувстват на 100 % готови!
    Щом не си сигурна, не го прави..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Говорете,кажи му,че не си готова,той ако иска да е с теб-ще разбере и ще търпи,а ако си му за секса-и да скъсате,нищо няма да изгубиш.
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако не си готова, а той е сериозен ще изчака...Всъщност съм на мнение, че ако момчето се съгласи и изчаква търпеливо, когато едно момиче види, че той не е с нея само заради секса, ще е готова много по-скоро.
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението

Той, ако те обича - ще те изчака, колкото и време да е нужно.

Тука изобщо не мога да се съглася.

Какво ще рече момчето да чака, колко време да чака, съгласен съм, че има един период от време, в който момчето трябва да бъде търпилив и да засвидетелства един вид уважение блабла и т.н..... но всичко е в определени граници все пак.

Аз съм на мнение, че ако едно момиче вече е имало сексуални контакти с друг/други партньори и ако няма някакви "утежняващи обстоятелства" периода на изчакаване не би трябвало да бъде повече от 2 седмици... айде макс 3 да са,но това вече е много. А ако момичето е нямало сексуални контакти и една връзка върви нормално(рабирайте нормално) то 3 месеца е максималния период от време , в който момичето да "вземе решението"

Всичко, което се протаква над тези диапазони от време според мен вече" иназнервя връзката"

Защо подяволите момчето трябва да чака ли чака ли чака ли чака... та видиш ли момичето да бъде сигурно, а момчето как да е сигурно, че няма да чака месеци наред и оная камътната няма да реши да му бие шута примерно ?

Откъде момчето може да знае, че оная изобщо няма намерение да прави секс с него, а просто си уплънява свободното време да не е сама без гадже ? Малко ли са случайте, в които момчето остава излъгания заради прословутата женска несигурност или казано по друг начин мацката си няма си хал хабер за кво е с тва момче...

Та момичета не гледайте само от вашата си гледна точка, а погледнете и от мъжка гледна точка и ако не сте наясно какво искате, то по-добре ще е и ако момчето знае, а не някой ден да остане с пръст в устата за дето е бил "търпелив"

п.п нямам предвид конретния случай тук с 15 годишната авторка, аз говорех по-принцип
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-09-2012 на 10:00
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си