- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Обясни му, че не си готова. Ако пък според теб това застрашава връзката ви..вече е лошо, но все пак не го прави! Секс, който спасява нечия връзка според мен не е на добре и тази връзка няма да трае дълго след това.![]()
Авторката не си ли още малка за такива работи? С поред мен вземи говори с приятеля си и му кажи че още не ти е време за това. Ако той вземе да ти мрънка нещо или да иска да късате. Не го моли значи той ходи с теб само заради секса а не заради теб самата. А ако искаш да го направиш давай смело. Но поне се увери че той те обича и го прави от любов а не заради секслуанлите си нужди. Аз съм мъж и по принцип знам че повечето момчета искат само секс и дори има случай като му пуснеш и те късат с теб. Затова обмисли нещата добре да не останеш разочарована после. Не се притеснявай че си девствена всичко е с времето си. Ако не сега може да го направиш след време но поне ще знаеш че е с правилния човек. В се пак всяко момиче иска първия път да и е по специално.
ДАВАЙ.НАСЛАДИ СЕ НА КРАТКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ ТУК!И НЕ СИ МАЛКА.СЯ АКО Е НЯКОЙ ДЕТО ИСКА САМО СЕКС НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА.ПО-ДОБРЕ ОБАЧЕ НЕ ГУБИ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ С ТАКЪВ.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Каквото и да казвате,тя авторката може да се свършила работата![]()
дано пише какво е станало....
Като не ти се прави, не прави, ако обаче искаш да си с него, е егоистично да го караш да чака.
Ами мерси на всички, които споделиха мнението си. Направихме го и беше страхотно, не мога да кажа,че не болеше, но беше '"сладка болка". Направихме го на 17-ти вечерта след рд-то му и просто вече има разлика във връзката ни (положителна разбира се). Някои бяха казали цитирам "на пияна глава" и не искам да обиждам или нещо такова просто уточнявам, че той пие,но в малки количества. И как да ви кажа вече е редовно нещо във връзката ни и пак много благодаря на всички писали в темата и съжелявам, че не ви писах по-рано просто бях заета.
Zdraveite, iskam da spodelq neshto s vas koeto ot dosta vreme me tormozi i nz dali vsa6nost e pravilno, na 17 i 4 meseca sam,haresvam si 1 mom4e koeto e ve4e na 19 ot 4 godini, prez tezi 4 godini dosta pyti sme se vijdali celyvali sme se,imame hybavi spomeni zaedno , no nqkaksi samo tezi spomeni ostanaha i nikoga ne sme bili neshto pove4e, no ve4e 4 godini az postoqnno mislq za nego i vseki spomen e mn vajen za men, strashno mn go haresvam.Imah dosta gadjeta prez tova vreme no sqkash s nito 1 ne be6e sa6toto.I sega mislq 1viq mi pyt da e s nego, za6toto naistina go haresvam strashno mn i to4no tova me spirashe da go napravq s predi6niq mi priqtel,dosta vreme hodehme no 4yvstvata mi ne bqha sa6tite,sqkash si se predstavqh s nego.Mislq 4e nqma da sajalqvam i 6te se radvam ako to4no toi mi e 1viq, no nqkaksi malko se kolebaq, kakvo mislite?
radoslawa1995, щом го харесваш и се чувстваш готова не знам какво те спира, но си помисли щом толкова много го харесваш какво би се случило ако правите секс и той не откликне на чувствата ти?! При мен първия път се получи по същия начин. Бях си харесала много едно момче, казах му, казах му и че съм девствена и искам той да ми е първия. За мое щастие той имаше доста опит и беше много внимателен, но след като го направихме аз още повече хлътнах, а за него беше просто секс. Към днешна дата не съжалявам, дори се радвам и никога няма да забравя онази невероятна нощ, но тогава не бях готова за факта, че за него това е било просто секс и драмата след това беше голяма.
Според мен за първия път има няколко важни условия, които не могат да се степенуват. Всички са еднакво важни.
- ти да си готова физически и най- вече психически
- да обичаш момчето или поне да си мислиш, че го обичаш
- той да е много внимателен и нежен и да знае какво прави
- ако това е гаджето ти хич няма да е зле, но както вече казах ако си готова за мисълта, че ще е само секс за една нощ няма лошо
УСПЕХ!!!!
глупости.
а по отношение дългия пост на извънконтрол: разбира се, че партньорът би следвало да изчака И твоето желание, както ти изтрайваш неговата несигурност, страх от обвързване, липса на ориентация в живота, стабилност, бъдеще. това е идеята на съществуване в двойка/екип.;
blagodarq "sexblqn" i az se strahyvam to4no ot tozi fakt che za nego nqma da e nishto pove4e ot seks i 6te mi byde mn kofti, ne 4e sega sam mn 6tastliva , no nqkaksi iskam da zapomnq 1viq mi pyt s nego za6toto naistina go obi4am.Mislq che sam gotova da priema 4e na nego 6te my byde vse taq no se nadqvam da ima nqkakvi 4yvstva kam men i da sme zaedno.
Забелязъл съм, че момичетата в 100% от случаите казват, че момчетата трябва да чакат, само дето аз съм ставал свидетел на случаи, в които момчето не е готово и реакцията на момичетата е "заеби го тоя, как може да не иска да те ебе, кой знае до кога ше го чакаш", което си е доста егоистично, не мислите ли.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
С ръка на сърцето казвам, че за сефте чувам за случай, в който момчето да не е готово![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Момчето от 4 години си е все на 19?? Сигурна ли си, че всичко е, ъъм.. наред с него?
Да не вземеш да се засегнеш, just kidding
Според мен, това е решение, което да формираш в собствената си глава. Кои сме ние да решим прави ли ти се секс или не?
Сигурна ли си, че преди 4 год не сте били прекалено малки? Сигурна ли си, че е наистина харесване? Мислиш ли, че той се е сещал за теб и ще е повече от "friends with benefits" за него? Но си на 17, няма за къде да чакаш, не си малка вече. Ако се срещате сериозно и си убедена в чувствата му- давай.
П.С. Следващия път пиши на кирилица, това е едно от правилата на форума.![]()
имах предвид че го харесвам от 4 години , съжалявам не съм се изказала правилно.Знам че това е мое решение,но просто исках да чуя няколко мнения ,защото ме е страх че ще направя грешка.Да, преди 4 години бяхме малки аз бях в 7,а той в 8 клас, но аз нямам предвид че тогава сме ходили , а че тогава започнах да го харесвам и да се виждаме от време на време , но не бяхме гаджета. През тези 4 години имах доста гаджета но не го направих с нито 1 защото харесвах само него и все още е така ,наистина го харесвам и искам той да ми е първия , но се страхувам че на него няма да му пука и за него ще е само Секс,а на мен ще ми е доста гадно.![]()
Охх, не разбрахте ли, че тази игричка на "Ти,ако ме обичаш, ще ми пуснеш" от една страна и "Ти, ако ме обичаш, ще ме изчакаш, колкото трябва" е един порочен кръг и с този начин на мислене доникъде няма да стигнете?
И защо изобщо влизате във връзка, след като ще ви трябват 7-8-12(!) месеца, за да се настроите и само ще мъчите човека до вас?
Вие само се виждате от време на време с това момче или сте си близки като приятели? Ако сте близки, ама наистина близки може и да не те обича момчето, ама поне ще се погрижи преживяването да е незабравимо и за двама ви, а и когато после се чудиш какво се случва и променило ли се е отношението му към теб можете да си говорите спокойно ако си имате достатъчно доверие.