.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Red face подарък за първия месец

Здравейте, на 11 с моето момче правим един месец.. Много се чудих и незнам какво да му подаря, нещо свързано с нас двамата.. или незнам, дайте вашите предложения. Мерси предварително
    П.С. аз съм на 16 а той на 17

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нищо не му подарявай. Това не ви е годишнина. След 5 дни може да се разделите. Тъпо е. Просто прекарайте деня заедно.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нищо не му подарявай. Това не ви е годишнина. След 5 дни може да се разделите. Тъпо е. Просто прекарайте деня заедно.
    И аз така мисля.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    И аз така мисля.
    Много вярно!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Няма смисъл да му подаряваш толкова рано.Не се знае кога ще се разделите вие сте още в началото.Поне на 6 месеца,което пак не е сигурно или година...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Нищо не му подарявай
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо пък нищо да не му подарява? Щом момичето има желание, няма значение дали е 1 месец или 1 година.
    С бившия ми като бях и аз така си казах - няма смисъл за първия месец да му подарявам каквото и да било. Ееее познайте колко тъпо се почувствах, че не съм му взела нищо, а той на мен ми направи подарък?!
    Разбира се, има го момента, в който може да се получи така, че тя да му вземе нещо, а той на нея не.
    Вземи му нещо, което не е скъпо, но би било ценен спомен. Даже не е задължително да му купуваш нещо - може и да му направиш сама подарък, ако имаш идеи. Може да не е материално.

Дори да е годишнина, пак има вероятност след 5 дни да се разделят. По тази логика нищо никога не трябва да се подарява на гадже, защото все някога може да се разделят...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 16:09

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
    Ох. Не съм съгласна. Много лоша нагласа в една връзка. Пък било то и едномесечна.

Не съм съгласна. Много лоша нагласа в една връзка.
    Просто различна гледна точка.

Мега фен Аватара на draid
    Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
    И ти си на 20 ? Олеле майко ....

По темата: не му купувай нищо, направи му нещо малко от сърце. Картичка, някакъв смс или прочие неща. Ако смяташ всеки месец да си подарявате нещо, до никъде няма да го докарате. Сериозни подаръци от 6 месеца натам.

Град
    София, България
    Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш. Накрая просто ще му кажеш не си Е СТРУВАЛО труда?
    Ебати "различната гледна точка".

И после защо Ирти казва че жените са глупачки и не му трябват.

Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш.
    .. за един месец не бих направила и половината от това.

Град
    София, България
    Затова си и 20 годишна девственица по душа.

Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш....
    Предполагам, че ще го целуваш, но не би стигнала по-напред.
    И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ти ще направиш някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото ти си му гадже?
    А за секса - какво - имаш определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако си с някой толкова време и накрая когато правите секс, осъзнаваш, че не може да те задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
    Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 20:37

Сбъркали сте темата с "Разпитвайте ме".
    Лични мнения за хората и въпросите си към тях, излагайте на седящите там.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ЕДНО МОМИЧЕ ще направи някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото МОМИЧЕТО му е гадже?
    А за секса - какво - ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако ЕДНО МОМИЧЕ е с някой толкова време и накрая когато правят секс, осъзнае, че момчето не може да Я задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
    Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
    Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
    Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.

Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Наистина, просто го помоли да прекарате деня заедно. Присъствието ти трябва да е достатъчен подарък

Banned Голям фен
    Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш. Накрая просто ще му кажеш не си Е СТРУВАЛО труда?
    Ебати "различната гледна точка".

И после защо Ирти казва че жените са глупачки и не му трябват.
    +

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Наистина, просто го помоли да прекарате деня заедно. Присъствието ти трябва да е достатъчен подарък
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax...подарък няма що!

Зависи колко ви е сериозна връзката. Ако мислиш, че нещата не са сериозни, може и нищо да не му подариш. Ако чувстваш, че това е човекът за теб, както казаха по-горе, може да му направиш нещо сама, нещо малко. И една картичка стига.

П.С: Никога не съм правила подарък за първия месец. Дори и на съпруга ми, а тогава знаех, че нещата са сериозни. Ако държиш да го изненадаш с нещо, може да го направиш и по-натам, когато няма повод, така ще е още по-изненадан и щастлив. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Подготви го за училище. За 15 септември, що тетрадки трябва да му купиш...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    1 смс е достатъчно
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не превръщай всеки един месец в повод да си купувате подаръци. Просто прекарайте деня си заедно, създайте си някакви моменти.

Аре стига се убивали ентусиазъм бе.
    Като е решила, нека му подари. Супер романтично е самото й желание да го направи.
    Моят на всеки месец ми правеше подарък/подаръче, понякога и без повод.
    Имам чувството че от някаква криворазбрана зрялост сте толкова против подаряването за месеци. Това не е лигаво, а е супер романтично.

Разбира се, би било "тъпо" единствено ако момчето не приема насериозно връзката ви и ти увисваш като пълен тъпак заради идеята, че си направила нещо "странно", "лигаво" и "не на място" според неговите разбирания (и обществените, които рядко са шекспирови).

Дриймър, излизаш съвсем далеч от замислената ти съпротива. Първо, различните жени са с различни нагласи, а после хора с нагласа като на Хилъри_ едва ли ще се случи да казват на някого че го обичат и след това да си противоречат. Просто не е възможно, защото нагласата на Хилъри_ показва някакво минимално или никакво даване и само чакане отсреща да се получи. Никога не тръгват добре връзките, започнали с някакви предразсъдъци дали някой от двамата "ще се докаже". То с такава нагласа, който каквото и да прави, никога няма "да се докаже". Хилъри_, "просто различната ти гледна точка" показва някакво голямо разочарование от мъжете, но и надменност и очакване някой да ти прави евалата без да си помръдваш и ти усилието. Не може да не положиш никакви усилия в една зараждаща се връзка и да чакаш някой да ти щрака с пръсти и да ти прави хубаво, за да прецениш после ти дали да благоволиш да правиш подаръци, да си добра и т.н.
    Последно редактирано от jghgh : 09-01-2012 на 18:55 Причина: исках да се допълня :)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си