- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за първия месец
Здравейте, на 11 с моето момче правим един месец.. Много се чудих и незнам какво да му подаря, нещо свързано с нас двамата.. или незнам, дайте вашите предложения. Мерси предварително
П.С. аз съм на 16 а той на 17
Нищо не му подарявай. Това не ви е годишнина. След 5 дни може да се разделите. Тъпо е. Просто прекарайте деня заедно.
Няма смисъл да му подаряваш толкова рано.Не се знае кога ще се разделите вие сте още в началото.Поне на 6 месеца,което пак не е сигурно или година...
Нищо не му подарявай
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Защо пък нищо да не му подарява? Щом момичето има желание, няма значение дали е 1 месец или 1 година.
С бившия ми като бях и аз така си казах - няма смисъл за първия месец да му подарявам каквото и да било. Ееее познайте колко тъпо се почувствах, че не съм му взела нищо, а той на мен ми направи подарък?!
Разбира се, има го момента, в който може да се получи така, че тя да му вземе нещо, а той на нея не.
Вземи му нещо, което не е скъпо, но би било ценен спомен. Даже не е задължително да му купуваш нещо - може и да му направиш сама подарък, ако имаш идеи. Може да не е материално.
Дори да е годишнина, пак има вероятност след 5 дни да се разделят. По тази логика нищо никога не трябва да се подарява на гадже, защото все някога може да се разделят...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 16:09
Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Priceless .. <3
Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш. Накрая просто ще му кажеш не си Е СТРУВАЛО труда?
Ебати "различната гледна точка".
И после защо Ирти казва че жените са глупачки и не му трябват.
Priceless .. <3
Предполагам, че ще го целуваш, но не би стигнала по-напред.
И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ти ще направиш някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото ти си му гадже?
А за секса - какво - имаш определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако си с някой толкова време и накрая когато правите секс, осъзнаваш, че не може да те задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 20:37
Сбъркали сте темата с "Разпитвайте ме".
Лични мнения за хората и въпросите си към тях, излагайте на седящите там.![]()
Priceless .. <3
Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...
Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.
Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.
Наистина, просто го помоли да прекарате деня заедно. Присъствието ти трябва да е достатъчен подарък![]()
Зависи колко ви е сериозна връзката. Ако мислиш, че нещата не са сериозни, може и нищо да не му подариш. Ако чувстваш, че това е човекът за теб, както казаха по-горе, може да му направиш нещо сама, нещо малко. И една картичка стига.
П.С: Никога не съм правила подарък за първия месец. Дори и на съпруга ми, а тогава знаех, че нещата са сериозни. Ако държиш да го изненадаш с нещо, може да го направиш и по-натам, когато няма повод, така ще е още по-изненадан и щастлив. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Подготви го за училище. За 15 септември, що тетрадки трябва да му купиш...
1 смс е достатъчно
never never let you go you are the one i'm surching for....
Не превръщай всеки един месец в повод да си купувате подаръци. Просто прекарайте деня си заедно, създайте си някакви моменти.
Аре стига се убивали ентусиазъм бе.
Като е решила, нека му подари. Супер романтично е самото й желание да го направи.
Моят на всеки месец ми правеше подарък/подаръче, понякога и без повод.
Имам чувството че от някаква криворазбрана зрялост сте толкова против подаряването за месеци. Това не е лигаво, а е супер романтично.
Разбира се, би било "тъпо" единствено ако момчето не приема насериозно връзката ви и ти увисваш като пълен тъпак заради идеята, че си направила нещо "странно", "лигаво" и "не на място" според неговите разбирания (и обществените, които рядко са шекспирови).
Дриймър, излизаш съвсем далеч от замислената ти съпротива. Първо, различните жени са с различни нагласи, а после хора с нагласа като на Хилъри_ едва ли ще се случи да казват на някого че го обичат и след това да си противоречат. Просто не е възможно, защото нагласата на Хилъри_ показва някакво минимално или никакво даване и само чакане отсреща да се получи. Никога не тръгват добре връзките, започнали с някакви предразсъдъци дали някой от двамата "ще се докаже". То с такава нагласа, който каквото и да прави, никога няма "да се докаже". Хилъри_, "просто различната ти гледна точка" показва някакво голямо разочарование от мъжете, но и надменност и очакване някой да ти прави евалата без да си помръдваш и ти усилието. Не може да не положиш никакви усилия в една зараждаща се връзка и да чакаш някой да ти щрака с пръсти и да ти прави хубаво, за да прецениш после ти дали да благоволиш да правиш подаръци, да си добра и т.н.
Последно редактирано от jghgh : 09-01-2012 на 18:55 Причина: исках да се допълня :)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride