- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По-голям брат..... :Х :Х
Проблема е, че съм на 15 и за първи път брат ми разбира, че си имам гадже... Вчера майка ми ми се обади и ми каза, че той ми бил много ядосан. Веднага след като се прибрах му се обадих и го попитах какъв е проблема и той каза сериозно ли не знаеш... и се започна един разпит: - Къв тоя, гаджета ли сте, защо не си ми казала,на колко е, къде учи и накрая ми каза, че като се прибере ще поговорим. Споделих на майка ми и се оказа, че тя ме е изпортила. Обадила му се е и му е казала всичко, а тя беше разстроена, защото не съм и казала по-рано, че си имам гадже и брат ми моля ви се реагирал така : Плесна ли и един шамар за това ,че го е крила от тебе... Тя му казала не, защото майка ми никога не ме е удряла а той и казал, че като си дойде ще се погрижи... wtf????? какво за бога означава това... сега си седя в нас и го чакам да се прибере и съм супер уплашена, защото не знам какво ще направи ... ако ме удари ???? Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да направя, защото се побърквам у нас ... :X :X :X![]()
Здравей,
Успокой се. Все пак той ти е брат, ще се разберете. Сигурно е ядосан заради това, си скрила от него. Колко е по-голям от теб? Ако разликата ви е по-голяма подобна реакция не е учудваща, той е решил, че трябва да те пази от всичко и всички- за него ти си още дете. В началото ще му е трудно да свикне с идеята, че ти порастваш и вече ще имаш гаджета. Според мен той просто иска да те предпази и за това те разпитва..
Като се прибере опитай да поговориш спокойно с него, без плач и избухване. Ако той избухне, просто изчакай да му мине и тогава поговорете спокойно. Ако се развика не му отговаряй със същото.
Това е от мен. Успех и пиши какво става.
разликата ни е почти 8 години... Истината е, че това лято доста се промених и донякъде го разбирам и може да му е дошло в повече, но все пак ми е притеснено, а скрих от него точно, защото той е доста закрилнически настроен към мен и ме смята за твърде малка за тези нещаЧакам го да се прибере и ще пиша да кажа какво се е случило. Благодаря за съвета
![]()
Последно редактирано от kalzzz : 09-05-2012 на 13:49
Ама ти си на 15,нормално е да си имаш гадже.Разбирам,че брат ти се притеснява за теб,но все пак..Обясни му,че вече си достатъчно голяма,че няма причина да се ядосва..Може да го запознаеш с приятеля ти,за да види,че е свестен и повече да не се притеснява за теб.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Той винаги ще е настроен закрилнически, от това няма отърване.Идеята е, да се разбирате.Казвам от опит, защото и аз имам по-голям брат и отлично знам какво е.Не се притеснявай.Ще се разберете.![]()
Big or small, lies are lies!
Доста е дълго, но ще кажа, че нямаше happy end.... каза ми, че трябва да се откажа от това момче, защото мен ще ме удари а него където го видят там ще го оставят,което е възможно да се случи, защото брат ми е малко такъв боен ( учи във военното в търново).. ама няма да се случи сега на инат ще излизам с това момче пък каквото ще да става.Казала съм му и той каза, че е съгласен и така.... ако се случи нещо ново ще пиша![]()
![]()
Кажи на брат си да се осъзнае.Няма как цял живот да ходи след теб и да ти гони приятелите-не защото не може,а защото,въпреки че той си мисли,че те защитава,реално просто те прецаква.Ако трябва кажи и на майка си да му налее акъл в главата.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
какво кат оси го скрила...реакирал е прибързано,но и аз имам брат (10 год. по - голям) не би реагирал така , но вс епак с етревожи за теб...