.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Индустриален пиърсинг ~

Какво мислите за този вид пиърсинг?Допада ли ви?Ако някой си е правил,много ли боли при продупчването на хрущяла?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на JuStElly
    Всички познати,които са си дупчили хрущяла ми казват,че си боли доста.Ако не държите на болка не ви съветвам да си правите...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Много искам такъв , но наистина боли,а и това на хрущяла най-бавно зараства от всички видове пиърси.

Мега фен Аватара на tori
    Ами нямала съм такъв, но съм дупчила една приятелка. Върху хрущяла си боли и то здравата, но си е готиничък и мисля да се пробия и аз. Гадното е, че може да попаднеш на някой, който да не го направи точно и ухото ти да изглежда смачкано, но се оправя като го махнеш, зарасне и пак го пробиеш. Успех и НИКАКЪВ пистолет. ^^

Супер фен Аватара на marble
    От няколко години го отлагам заради нещо друго. Много ми харесва. Болката е относително понятие. Някои хора имат нисък праг на болка, други висок. Другите момичета ти казват, че боли, а аз ти казвам, че не боли.
    Трябва да пробваш за да разбереш.

При всеки е индивидуално, повечето познати с такъв пиърсинг казват, че ги е боляло, но както каза marble "болката е относително понятие"
    **Изглежда адскииииииииииии добре.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Дам, такъв мисля да си правя след няколко дни ... много го харесвам, а ми трябва и някаква промяна Боли до колкото знам, но кво пък.. аз съм с висок праг на болка

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    То самото пробиване не боли, после е зорът. Аз преди 6-7 години си бях пробила хрущяла (само на едно място) и близо година не можех да спя на тази страна. Вече от 2 някъде съм го махнала, дупката не се вижда, но още си стои.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на 4o4ina
    На хрущяла много боли,но пък е готино,ако имаш търпение и се грижиш добре за него всичко ще е наред.

Боли си ,но не е за умиране. Ако го искаш ,ще изтърпиш.
    При мен на горната дупка ме боля повече, понеже хрущялът ми там е по-дебел. Ако и при теб е така, може да пробиеш първо горе и после долу, адреналина притъпява леко болката.
    На студио (най-добре) или при приятел/ка ,с абокат се пробива.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз пък ще ви кажа, че не боли толкова. А като ви боли да ви сложат упойка малко и няма да ви боли. Точно индъстриал нямам, но на две места ми е пробит хрущяла и наистина проблема е след това - докато зараства трудно се спи на тази страна...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Харесва ми, но не бих си направила най-вече от страх

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    А като ви боли да ви сложат упойка малко и няма да ви боли.
    Значи може и с местна упойка да ми го пробият?Иначе аз уж имам висок праг на болка,но все пак малко ме е шубе
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    е чак много да боли.. аз като си пробивах хрущяла, даже не усетих кога точно иглата мина през ухото ми.. и след това за една-две вечери ме болеше като си лягах на тази страна, ам не беше кой знае колко болезнено.. зависи си от човека и от това, колко му пука, дали го боли
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Значи може и с местна упойка да ми го пробият?Иначе аз уж имам висок праг на болка,но все пак малко ме е шубе
    Ами май не те боцкат за упойката ами я пръскат на мястото и то изтръпва. Не знам точно как става, но за това, че може да има някакво силно обезболяващо на мястото съм сигурна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Много искам такъв , но наистина боли,а и това на хрущяла най-бавно зараства от всички видове пиърси.
    На пъпа зараства най-бавно.

Иначе самото пробиване не боли, боли зарастването. Аз не можех 1 месец да спя на нея страна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    От няколко години го отлагам заради нещо друго. Много ми харесва. Болката е относително понятие. Някои хора имат нисък праг на болка, други висок. Другите момичета ти казват, че боли, а аз ти казвам, че не боли.
    Трябва да пробваш за да разбереш.
    И това е вярно, но повечето хора, които имат, казват, че боли. Смисъл, да вярно е, че при всеки е различно, но не е най-приятното и безболезненото нещо със сигурност. Една моя приятелка, на която правих индустриал с слави, че прага и на болка е много висок, а пък като я пробивах и каза, че никога повече няма да си прави дупки по ушите със абокат/игла за пиърсинг. :дд Ениуей.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Ами май не те боцкат за упойката ами я пръскат на мястото и то изтръпва. Не знам точно как става, но за това, че може да има някакво силно обезболяващо на мястото съм сигурна.
    Ами то е замразяващ спрей. Смисъл, обезболява само горната част, само кожата и малко под нея. И това, че ще те напръскат с този спрей, не е гаранция, че няма да усетиш нищо.
    Последно редактирано от tori : 09-11-2012 на 06:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си