- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Индустриален пиърсинг ~
Какво мислите за този вид пиърсинг?Допада ли ви?Ако някой си е правил,много ли боли при продупчването на хрущяла?
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Всички познати,които са си дупчили хрущяла ми казват,че си боли доста.Ако не държите на болка не ви съветвам да си правите...
Ами нямала съм такъв, но съм дупчила една приятелка. Върху хрущяла си боли и то здравата, но си е готиничък и мисля да се пробия и аз. Гадното е, че може да попаднеш на някой, който да не го направи точно и ухото ти да изглежда смачкано, но се оправя като го махнеш, зарасне и пак го пробиеш. Успех и НИКАКЪВ пистолет. ^^
От няколко години го отлагам заради нещо друго. Много ми харесва. Болката е относително понятие. Някои хора имат нисък праг на болка, други висок. Другите момичета ти казват, че боли, а аз ти казвам, че не боли.
Трябва да пробваш за да разбереш.
При всеки е индивидуално, повечето познати с такъв пиърсинг казват, че ги е боляло, но както каза marble "болката е относително понятие"
**Изглежда адскииииииииииии добре.
Дам, такъв мисля да си правя след няколко дни ... много го харесвам, а ми трябва и някаква промянаБоли до колкото знам, но кво пък.. аз съм с висок праг на болка
То самото пробиване не боли, после е зорът. Аз преди 6-7 години си бях пробила хрущяла (само на едно място) и близо година не можех да спя на тази страна. Вече от 2 някъде съм го махнала, дупката не се вижда, но още си стои.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На хрущяла много боли,но пък е готино,ако имаш търпение и се грижиш добре за него всичко ще е наред.
Боли си ,но не е за умиране. Ако го искаш ,ще изтърпиш.
При мен на горната дупка ме боля повече, понеже хрущялът ми там е по-дебел. Ако и при теб е така, може да пробиеш първо горе и после долу, адреналина притъпява леко болката.
На студио (най-добре) или при приятел/ка ,с абокат се пробива.
Аз пък ще ви кажа, че не боли толкова. А като ви боли да ви сложат упойка малко и няма да ви боли. Точно индъстриал нямам, но на две места ми е пробит хрущяла и наистина проблема е след това - докато зараства трудно се спи на тази страна...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Харесва ми, но не бих си направила най-вече от страх![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
е чак много да боли.. аз като си пробивах хрущяла, даже не усетих кога точно иглата мина през ухото ми.. и след това за една-две вечери ме болеше като си лягах на тази страна, ам не беше кой знае колко болезнено.. зависи си от човека и от това, колко му пука, дали го боли
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И това е вярно, но повечето хора, които имат, казват, че боли. Смисъл, да вярно е, че при всеки е различно, но не е най-приятното и безболезненото нещо със сигурност. Една моя приятелка, на която правих индустриал с слави, че прага и на болка е много висок, а пък като я пробивах и каза, че никога повече няма да си прави дупки по ушите със абокат/игла за пиърсинг. :дд Ениуей.
Ами то е замразяващ спрей. Смисъл, обезболява само горната част, само кожата и малко под нея. И това, че ще те напръскат с този спрей, не е гаранция, че няма да усетиш нищо.
Последно редактирано от tori : 09-11-2012 на 06:31