.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Проблем?!

Голям фен

Проблем?!

Здравейте!Имам един огромен проблем ... Не мога да свърша до край,просто се стягам ,а после се чувствам незадоволена.Незнам вината дали е в мен и как да го преодолея ?
    love is gone!

Имах една приятелка (не ми беше гадже), която също имаше същия "проблем". Тя ми беше казала, че в началото не можела да се отпусне (3-4 месеца може и повече) и нямала особено желание да прави секс защото не и доставяло удоволствие. Сега обаче няма проблеми и си се радва. Ако си започнала от скоро според мен е нормално.

Повече от фен
    нормалное

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами не се стягай.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

В повечето случаи е на психическа основа - ако се притесняваш/срамуваш от нещо или се вкопчваш в мисълта как да свършиш, което прецаква всичко. Отпускаш се максимално и се отдаваш на партньора си.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Blessed666 Виж мнението
    В повечето случаи е на психическа основа - ако се притесняваш/срамуваш от нещо или се вкопчваш в мисълта как да свършиш, което прецаква всичко. Отпускаш се максимално и се отдаваш на партньора си.
    Напълно съгласна.

Отпусни се, отдай се на желанието, на момента, на човека до себе си. Освободи се от притеснения, от някакви неща, които те човъркат отвътре. Сигурна съм, че проблема ти е в главата...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Това е като плуването, просто се отпусни и не мисли за нищо. Концентрирай се над усещанията тоест пусни се по течението...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Може в другото устройство да е проблема !
    Ако не може да те предразположи, загрее, възбуди, и т.н.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Meрси на всички .Да явно е всичко е в главата
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от marti93 Виж мнението
    Meрси на всички .Да явно е всичко е в главата
    Хайде сега бягай да се възползуваш от съветите, и после да разкажеш имало ли е ефект

И аз имах същия проблем до преди няколко месеца, въпреки че с приятеля ми сме заедно повече от три години. В един момент просто се отпуснах и нещата се получиха сами без да правя нищо. При мен се получава само, когато аз съм отгоре и вече знам коя е точната поза - пробвай и ти и по време на секса не мисли за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си