- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво колекционирате (събирате)?
Какво колекционираш ти, родителите ти, брат ти, сестра ти, роднините? Сподели и каква колекция имаш, ако искаш сложи и снимки. Всеки събира по нещо. Нашето семейство събира тези неща:
Аз - картинки от дъвки и фонокарти
Сестра ми - запалки
Баща ми - марки и джокери
Майка ми - нищо![]()
Някои мои роднини - стари книжни пари и монети
Други мои роднини - някакви работи, но не помня какви![]()
Имам над 5200 картинки от дъвки Турбо, над 500 картинки от други дъвки и над 4500 фонокарти. Сестра ми има около 1000 запалки, а баша ми около 1000 джокера.
Ако някой има от тези неща и не му трябват ще съм му благодарен ако ми ги подари. Предварително благодаря!
Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/
Ако се брои - събирам печати от 100-те национални туристически обекта и от 10-те планински първенци. Иначе - нищо.
Малки календарчета имам около 7-8 албума пълни с тях![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
толкова много неща
-книги
-дискове
-шапки
-фигурки на симпсън
-плакати
-камъни от различни места
и мн др
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Визитки от различни фирми. Харесват ми, защото някои са доста добре направени![]()
Книги и плакати също
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Щом го събираш значи се брои. Без значение дали са печати от нещо или друго. Пак е колекциониране. Всеки като напише какво събира може да разменямае, купуваме, продаваме, подаряваме или кой каквито нужди има. Преди малко ми подариха към 700 картинки от Турбо и още към 100 картинки от други дъвки. Сега почвам да ги сортирам.
Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/
Според мен трябва да ти дадат няколко пакета дъвки турбо като подарък (от фирмата), защото имаш толкова много картинки![]()
По темата - събирам аксесоари за телефони 'зарядни, слушалки, панели', мобилни апарати също събирам.
в моето семейство само аз събирам пакетчета салфеткипочна се много забавно в интерес на истината затова ще я разкажа историята..
бях на морето, отивах на дискотека и изведнъж ми потече кръв от носа, магазините не работеха а имах само 1 в себе си, и почнах да мрънкам и едни пичове от терасата ме чуха и ме попитаха дали искам и отговорих положително и ми хвърлиха салфетки и едната от пакетчето ми остана и така почнах да ги събирам..имам около 30 различни вида, като винаги ми остава поне по 1 салфетка в пакетчето..може да е пълно, но поне 1 трябва да има... и така![]()
Колекционирам:
- Редки растения;
- Минерали;
- Интересни животинки.
Колекционирала съм:
- Салфетки;
- Монети;
- Пластмасови играчки;
- Ключове :Д
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Колекционирах преди салфетки, но сега нищо.
Аз събирам магнитчета за хладилник от различни забележителности.
Събирам ги от година и половина и имам 15.![]()
![]()
![]()
По едно време събирах кутийки от "Skittles"![]()
Колекционирам хора..
Плакати на различни филми..Ходим с баща ми 2 пъти в седмицата до София и Пловдив на кино и там от Синема Сити дават разни плакати на филми,доста добре запазени ..Уж нищо не колекционирах,но то взе ,че имам много плакати.Ще ги сложа в рамка и ще сложа по 3-4 от най-хубавите в моята стая при майка ми и 3-4 при стаята при баща ми .Имам около 20-30 плаката..Скоро като си взема моя стая,там ще сложа всичките,ще изглежда като филмова стая..
Нещо много глупости взех да говоря ,но .. да това си колекционирам.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Имам сигурно към 500 картички, но най-абстрактното са 3-то килограма захар на малки пакетирани захарчета. Естествено всичките различни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нищо не събирам, и без това съм параноичка на тема пространство и все ми се струва, че ми е крайно недостатъчно.
Имам доста плакати,но не ми е за цел да събирам.Просо преди си купувах повече списания,сега от време на време само.
Като по-малка пък салфетки.
От известно време си събирам кутиите от цигарите, за да се наплаша, че пуша много ии мисля, че се получава, когато видя много празни кутии на едно място.
^^^
Бургас <3
kitari![]()
Имам колекция от салфетки и камъчета от най-различни места+Албум със стикерчита![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Може ли твоя снимка колекционирвам природни бедствия !!!![]()
![]()
П.Т Автографи от волеиболисти !!
Аз обичам да сабирам КЕН кутийки,от кола,пепси....Незнам какво да ги правя,но ми харесват
![]()
аз -какви ли не глупости:
- салфетки
- ключодържатели
- етикети от дрехи![]()
тате пък май стари пари, монети , а сестра ми нз- някакви човечета там кукли
мама-нищо
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Преди колекционирах сламки, но един ден майка ми ги изхвърли и повече не съм събирал нищо.
Колекционирам ключодържатели, запалки и капачки от сокчетата Queens![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3