- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страшни филми спешно
Знам , че има 13948575 теми но не ми се търси ако искате я махнете .
Та така аз много обичам да гледам страшни филми гледам постоянно но вече никой не ме плаши , а искам нещо което наистина да ме стресне . Така че моляви помогнете ми
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Гняв е хубав и доста страшен филм, ако не си го гледала ти го препоръчвам силно.
Гледала съм го и слабо ме уплаши гледала съм ги всички тези като
Поличбата
То - ме стресна доста
Кървавата орхидея
Заразно зло
Предизвестена смърт
Път без изход
The Doll Master - истински чист страх
The Blairwitch Project
Грешен завой
Къщата на восъка
Сега не се сещам за други , но вече рядко се намира свестен , че да ме хване страх . Даже като ги гледам им намирам кусури
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
сръбски филм ... не съм го гледала де ,ама съм чувала ,че е брутален някакъв ;д
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
The day of the triffids (малко е странен, но като цяло е интересен не някакtв извратен или гнусен )
Тексаско клане
Погрешен завой
Абитюренски бал
Човешка стоножка 1,2 (по-скоро е гнусен)
Не са особено страшни,но стават.![]()
Saw, Insidious, The Haunting in Connecticut, Texas Chainsaw, The Texas Chainsaw Massacre...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Rose Red,О4ите на скалите,Мъртвият кораб,Fred VS Jackson..ТВА АКО НЕ ТЕ СТРЕСНЕ...
The grugde за мен винаги ш' си остане най-страшния филм..Постоянно ми се привижда Йоко из къщата
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Паранормална активност
Drag me to hell
Заразно зло
Тексаско клане
Погрешен завой
Убийствен пъзел
Хълмовете имат очи
Хълмовете стават червени
Почивна станция
Високо напержение
Кубът
Дневниците на мъртвите
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Тексаско клане,Гъбите (брутален е ;д),Къщата на страха,Писъкът.Съмо за тези се сещам вмомента.![]()
Rest Stop (1,2) , Vacancy , The Hills Have Eyes (1,2) , Paranormal Activity (1,2,3) , Nightmares on Elm Street<----------------- това са психота , ако искаш само некви кървища ---> Wrong Turn , The Texas Chainsaw Massacre , Friday the 13th
Влез в раздел Музика и тв и виж първата тема - хората са изписали 18 страници със заглавия на ужаси.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
I Spit on Your Grave
Final Destination 5
Wrong Turn 4
Wrong Turn 2: Dead End
The Breed ( не е особено страшен , но е хубав )
The Hills Run Red
Wrong Turn
Whisper
Boogeyman 3
saw 1-4
гняв 3
The Unborn
Orphan
Hostel: BOXSET
Dead Silence
Stay Alive
![]()
Dead Silence - обожавам го
Orphan
Husk
Wrong turn
Drag me to hell
The tunnel
Stay alive
1408
30 days of night
Дрън-дрън
Shutter (2004) Thailanland-ската версия е това , мега страшен..Също така Alone (2007) - пак е тайландски , също доста страшен![]()
Alone-вчера го гледах!На корейски е но ме влуди-разправя се за сиамски близначкииии!!
House of wax,Hyenas,Kill theory и Wrong Turn 1,2,3,4 са най-яките,поне според мен : )
Жената в черно 2
Паранормална активност
Мама
Патрик
Бабадук
The Walking Dead сериал е не е толкова сташен но е наистина интересен ако го гледаш от пърси сезон .На мен лично ми харесва ,ако харесваш филми с зомбита започни да го гледаш от първият сезон сцените са изненадващи и винаги има нещо което да те изненада ,а гримът на зомбитата е невероятен![]()