.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Изкарване

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    А не.. просто ми е много скучно и няма с кой да си пиша
    Виж ся съм съгласна с мнението ти .. и аз съм имала такава ситуация ама нека сега, да има за какво да се спори

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Пфф.. тия момичетата са станали по-вулгарни от момчетата , майна .

Голям фен Аватара на magita
    Хаха не аз говоря от личен опит Кукло.... с малка пишка КУКЛО (както в твоя случай) ... така че ти остана незадоволена Кукло и са си търси колкото може повече п*шки... КУКЛО... ахахахха

Продължавай да ни забавляваш и такива КУКЛИ трябва да има... КУКЛО ;] ай отивай да си търсиш големи п*шлета Кукло и ти пожелавам късмет Кукло ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Хаха не аз говоря от личен опит Кукло.... с малка пишка КУКЛО (както в твоя случай) ... така че ти остана незадоволена Кукло и са си търси колкото може повече п*шки... КУКЛО... ахахахха

Продължавай да ни забавляваш и такива КУКЛИ трябва да има... КУКЛО ;] ай отивай да си търсиш големи п*шлета Кукло и ти пожелавам късмет Кукло ;]
    О моля те ,не ми се прави на стилистична фигура.Просто реториката не ти се отдава

Голям фен Аватара на magita
    Не се правя на никаква просто ти се подигравам, ама явно за 1ви път ти се налага да мислиш.

айде chill ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Бях чела някакви неща - при предиграта, докато момчето доставя орални ласки на момичето да "изсмуче" въздуха от там...но не знам, дали има ефект или са измишльотини. Но от опит глава не боли, може да пробвате, пък к'вото стане.
    Представям си как тя му го предлага с думите "искаш ли да си играем на прахосмукачка".
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubopitko951 Виж мнението
    Има ли начин тоя въздух така да кажа "да се изкара" ,за да не се получават такива сконфузни ситуации ?
    Има начин изобщо да не влиза въздухът там и той е след като ти го вкара, да не го вади повече оттам... Като си го извади и точно тогава влиза и въздухът.

А за изкараването на въздуха, може да смените позата и междувременно да си притиснеш корема максимално навътре с ръка.

не бях влизала отдавна,но ето ,че се посмях от сърце. Малък му бил.... божееееееее Бая си е надарен , смея да твърдя. Дори аз дето пускам темата , знам че не е от размера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си