Здравейте!Имам проблем,ако може да се нарече така..На дядо на 3.ият му братовчед сина му дойде у нас./и друг път е идвал,но за 2-3 дни и си тръгваше,от около 2 години не беше идвал у нас/Дойде у нас.Спи у нас,храни се у нас.Вече живее с нас повече от месец.Сутринта си прави кафе,и оставя "остатъците" без да почисти,и след него аз чистя.Преди няколко дни с татко не успяхме да включим компютъра,само засичаше./аз ползвам лаптоп,а никой друг не използва компютъра освен него/.И на всичкото на отгоре е изкривил и стола,сигурно ще се счупи.И на всичкото отгоре си беше хвърлил мръсното бельо на пода и то в хола!И иска пари от баба!

Този простак започна да дразни не само мен,но и татко и баба и бяха навити да го изгонят,но..Татко преживя трудова злопулука,и баба започна да говори някакви от рода/когато я попитах,няма ли да го изгоним/"не,няма не виждаш ли като сме лоши,и виж какво стана с баща ти/-твърде религиозна е.Под лоши има предвид,че когато е у нас,татко спира интернета.Защото по цял ден стои на компютъра ни.
И баща му на този некъдърник много е помогнал на нашите,дори е поел половината разходи от сватбата,мир на праха му,беше добър човек.И затова нашите го търпят.
Ако се питате "този няма ли къде да живее",напротив има,има една къща,но е на село,обаче е обзаведена и е направена много хубаво.
"Къде е майка му"-майка му работи в Англия.И на жената и омръзна,праща му 100 лв,след 2 дни той пак иска пари,като се има напредвид,че майка му отделно му плаща тока,водата и данъците.
Ще ви кажа някои неща,за да си представите що за човек е:
-напусна училище,когато беше на 16,не му се учило.
-майка му го взе в Англия,да работи,и работеше много лека работа/ако мога го нарека така/подреждал е стоки,накрая се отказал не можел да работи и се върна в България.
-Майка му даде около 2000 лв. за да отиде на шофьорски курсове,и инструктора му се скарал и той си тръгнал..и спря да ходи..
Вече съм сигурна,че нашите няма да го изгонят..Сигурно иска и зимата да прекара с нас.
Не ме интересува дали нашите ще ми се карат или не,аз самата искам да го изгоня имате ли някакви мнения как да му намекна да си тръгне и повече да не идва у нас?Не знам,аз мисля например,когато го видя да прави кафе и си оставя остатъка от кафето,без да изчисти да му кажа"ти няма ли да си го изчистиш да не мислиш,че аз ще чистя след теб"?
Моля ви за бързи мнение и благодаря предварително!