- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да го изгоня от вкъщи?
извикай го и поговорете .. и кажи нещо от сорта "моята къща - моите правила, когато си живееш в своя собствена тогава се дръж така" и му изреди нещата с които трябва да се съобразява и така![]()
Имам едно предложение за теб:
Отиваш при ваще и казваш, че не можеш да го търпиш този натрапник и ако той е по-важен за тях отколкото ти, тогава ще се изнесеш ... кажи им, че баща му ви е помагал преди много време, но неговия син не е такъв и мислиш, че за един, два месеца достатъчно е стоял у вас ... това не е ли достатъчен реванш за нещото което е направил баща му за вас!
Не искам да те засягам, но баба ти малко преиграва, човек никога не може да предвиди нещо ... факта, че ви е до гуша от този човек и искате да се изнесе, не се свързва според мене по никакъв начин с инцидента, който се е случил с баща ти .
100 пъти съм им казвала,но те..Никой не го интересува от думите ми.Не се засягам,това дразни и мен.И кое му защитават на този..направо не издържам.Тази сутрин баба чистеше след него и я чувам как си дърдори нещо,мисля че се е ядосала..Опитвам се колкото повече забележки да му правя,дори и за най-малкото,но той не се сеща да си обира парцалките..
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн