С моята приятелка сме заедно от година и половина.След месец и нещо аз се запознах с майка и.Казахме си здравей...и след това помолила приятелката ми да ме изпрати и те да останат двете.Аз си тръгнах.И оттогава ограничаваха и времето заради мен.Започнаха да искат да им се обажда като излиза и всеки път да им иска разрешение,да стои на компютъра до 22 часа по време на училище.Като сме заедно постоянно й звънят.Наказват я заради глупави и смешни причини и безпричинно.Преживявам го по някакъв начин.Под глупави причини разбирайте да си преговаря материала от миналата година в началото на септември и да НЕ излиза.Лятото и дадоха до 22,30.И от 20 август да гаси от 22 за да свикне за новата учебна година.Баща и казал,че ще ме набие.Не ни пускат да излизаме на Коледа....Взимат и компютъра,защото не си вдигнала телефона.Това става всяка седмица.Случи се семейна трагедия и малкият ми брат почина.Те бяха на море.Взеха и лаптопа и телефона да не си пишем.Приказват и че сме интриганти и че се интересувам от нея заради парите й.Де факто ние сме много по-заможни от тях,ама те не го знаят.Много работи мога да ви напиша.Сега пак и взели компютъра,лаптопа,телефони те на нея и по-малката й сестра и й казали,че ЩЕ НИ РАЗДЕЛЯТ.Защото като я изпращах до тях ми носеше една чанта,защото аз си носих лаптопа.Тя е на 17 и й остават някъде 10 месеца до пълнолетие.Какво да правя???