.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Голям фен Аватара на hey.mistery
    А ти на колко години си? Смисъл ..ако си под 16 едва ли ще те послуша, най-много да ти се изсмее в лицето. Като гледам от него нищо няма да излезе. Защо не поговориш с вашите и не им дадеш идеята да го сплашат просто, че ако не престане да се държи просташки ще го изгонят или го нервирай така че сам да пожелае да си тръгне ......но честно да ти кажажчестно, ти сама едва ли ще го разкараш а вашите ....трябва да се опиташ да ги убедиш някак си ..

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    А ти на колко години си? Смисъл ..ако си под 16 едва ли ще те послуша, най-много да ти се изсмее в лицето. Като гледам от него нищо няма да излезе. Защо не поговориш с вашите и не им дадеш идеята да го сплашат просто, че ако не престане да се държи просташки ще го изгонят или го нервирай така че сам да пожелае да си тръгне ......но честно да ти кажажчестно, ти сама едва ли ще го разкараш а вашите ....трябва да се опиташ да ги убедиш някак си ..
    На 13 съм,надали тази сган ще ме послуша..
    Започна да дразни и татко,обаче нали ви казах,претърпя злополука и сега изобщо не му е до тази сган.
    И баба започна да дърдори някакви да го търпим,бил от семейството..
    Ще му правя забележки,и няма да ползвам лаптопа,докато се махне..обаче ме е страх от нашите..
    Споделих им какво искам да направя те"ТИ СИ ДЕТЕ,НЕ СЕ БЪРКАЙ!"
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    обаче ме е страх от нашите..
    Споко, и на родителите им ще им е по - добре като се махне.Донякъде ще са ти благодарни.Аре да си обира парцалите и да изчезва вече......

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Споко, и на родителите им ще им е по - добре като се махне.Донякъде ще са ти благодарни.Аре да си обира парцалите и да изчезва вече......
    Дано да е така,че не издържам. :
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Дано да е така,че не издържам. :
    Няма как да не е така.Изкривил е стола, прави боклуци, пипа компютъра... на никой не му е приятно да му човъркат из компа, сигурно имат нещо важно там, а той може да го види.Това не е много приятно.Казвам примери, не е само това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си