.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Не е само до компютъра.ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ УЖАСНО С НЕГО, особено като родителите ти ги няма.Ще е добре, ако му крещиш, ако му нареждаш кво и що да прави, ако му забраняваш неща, ако създаваш проблеми за щяло и нещяло.Ще се усети, и даже и да не иска да си тръгва, ще си тръгне, щото ще му писне все някога, а има избор - да ти слуша скандалите или да се разкара.
    То през цялото време са у нас,и ако му крещя,ще се оплаче на дядо или дори и да му правя забележки и нашите..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    То през цялото време са у нас,и ако му крещя,ще се оплаче на дядо или дори и да му правя забележки и нашите..
    НЕ! Ще правиш квот си искаш ! Ще му правиш забележки най - малкото, ама остри, най - добре да се караш ! Нищо, че са във вас ! Ако се оплаче, и ако нещо ти кажат, обясни им всичко, да не ти пука, че може да те чуе ! Но вкарай и малко актьорско майсторство, докато обясняваш.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    НЕ! Ще правиш квот си искаш ! Ще му правиш забележки най - малкото, ама остри, най - добре да се караш ! Нищо, че са във вас ! Ако се оплаче, и ако нещо ти кажат, обясни им всичко, да не ти пука, че може да те чуе ! Но вкарай и малко актьорско майсторство, докато обясняваш.
    Проблема е в дядо!Тъкмо навия нашите,повярват ми,този какво им каже,какво направи,изкарва мен виновна :@
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Проблема е в дядо!Тъкмо навия нашите,повярват ми,този какво им каже,какво направи,изкарва мен виновна :@
    Айде тогава като почне да ги обработва влез в стаята ... и ще мислиш в движение ще се смути малко или много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си