.
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Threaded View

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Според мен се скарай с ваще докато примерно той е в другата стая , но може да те чуе. Кажи им аз не ви ли помагам , не чистя ли , не оправям ли след себе си ? Писна ми вече, скоро ще започна училище ще трябва да си гледам уроците , няма да мога да ходя и след него както до сега. Компютъра ще ми трябва и за уроците , а той само го разваля . Какво ще правя? Не стига , че не е на работа ами и нищо не прави по цял ден. Писна ми, не го искам вкъщи.
    А на него въобще не му говори за нищо. Само като си остави разхвърлено отиваш при него и му казваш: "Какво е това?? Аз да не съм ти прислужница?Отивай да си оправяш веднага! Толкова ли си мързелив?" и разни такива упреци. Така без да се налага да се караш с него ще си усети поне малко. Ако не се усети направо се скарайте. А като започнеш училище и той още е у вас , го действай . Кажи му ,че имаш много уроци за учене и нямаш време , той да пусне прахосмукачка или да изтрие праха. А ако баба ти те накара да й помогнеш нещо , можеш да й кажеш ,че имаш много за учене в момента и да помоли него .Важното е на него да му покажеш ,че не си му прислужница и не си му длъжна с нищо.Можеш да говориш по телефона с някоя твоя приятелка и да й "обясниш" как ти е писнало вече да ходиш все след него , но той да те чуе.
    Сега се сетих .. може да се разплачеш пред ваще и то не веднъж. Да кажеш колко ти е тежко . Казваш им ,че не те разбират . Не искаш да се карате , а той става повод точно за това . Казваш , че по всякакъв начин се стараеш да им помагаш в домакинството, опитваш се да ги зарадваш и в училище и въобще за всичко , а сякаш те предпочитат повече него и т.н. ..
    Последно редактирано от Lyubeto : 09-06-2012 на 11:16
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си