.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Unhappy ужасссссно ееее

здр имам сериозен проблем но не мога да намеря решение. става въпрос за месечния цикъл редовен е но дойде ли време става страшно поддържам хигиена отлична но ужасно е не се трае тази воня на мърша която се получава въпреки старателното миене моля за сериозни мнения по въпроса няма гинекологичен проблем но въпреки всичко има много неприятна остра миризма

Голям фен Аватара на besso
    оправи си заглавиетоооооооооооооооо о

Мега фен Аватара на draid
    Смърди на мърша вика ....

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Използвай сапун и няма да мирише на мърша. ^^

ох, немога...
    сега сериозно. Виж да няма някое умряло животно вътре

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    ох, немога...
    сега сериозно. Виж да няма някое умряло животно вътре
    ахахах

Ами то и аз миришех един път на мърша,след като влязох в една парфюмерия и ми пробутаха тестер на някакъв интимен сапун дето бил специално за дните,когато имам менструация.Та уж миришеше хубаво,а след няколко часа такава воня лъхаше от мен,че майка ми ми забрани да излизам и се уплаши да не се разлагам,щото ''съм миришела като излязла от гроба'' .Та щом разбрах,че е от тъпия тестер,веднага го изхвърлих и майка ми отиде да ми купи нов интимен сапун.Избра Laura от Penny Market,който е с много хубава миризма и е евтин,на всичкото отгоре.Така че ако има Penny Market в града ви тичай да си купиш такъв интимен сапун,много е хубав!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Сменяй превръзката по често, или мини на тампони, като след като го сложиш, минеш и с една интимна мокра кърпичка отдолу.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Смърди на мърша вика ....
    Нали (rofl)

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    такава воня лъхаше от мен,че майка ми ми забрани да излизам и се уплаши да не се разлагам,щото ''съм миришела като излязла от гроба'' .
    съжалявам, ама не се сдържах

Иначе можеш да питаш в някоя аптека да ти препоръчат нещо

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Ами то и аз миришех един път на мърша,след като влязох в една парфюмерия и ми пробутаха тестер на някакъв интимен сапун дето бил специално за дните,когато имам менструация.Та уж миришеше хубаво,а след няколко часа такава воня лъхаше от мен,че майка ми ми забрани да излизам и се уплаши да не се разлагам,щото ''съм миришела като излязла от гроба'' .Та щом разбрах,че е от тъпия тестер,веднага го изхвърлих и майка ми отиде да ми купи нов интимен сапун.Избра Laura от Penny Market,който е с много хубава миризма и е евтин,на всичкото отгоре.Така че ако има Penny Market в града ви тичай да си купиш такъв интимен сапун,много е хубав!

Взимайте мерки, че някой път ще се приберете вкъщи с цяло стадо котки :Laughing: Ох, няма такава тролска тема

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    никой не е длъжен да знае колкото лекар организма не е нещо подчинено на ума за да ухае прави разболява и тн когато ние искаме следователно във всичко случващо се в него няма нищо срамно било болест процес увреждане и тн никой не иска да му се случват такива неща и без значение дали ви е смешно или не вие трябва да запазите този смях за себе си
    защото след време може да се случи нещо на вас и аз да ви спукам от смях и подигравки защото сте с такова нещо нищо че не сте искали да се случи на вас и нищо не може да направите

момичето не знае иска съвет това е съвсем нормално и показва човек загрижен за себе си единствения и грях е че не е се родила научена
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Ха-ха,няма нищо,и аз се разсмях когато тя ми го каза,така че споко,няма проблеми!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

При всяко момиче е така, но ако чак не можеш да търпиш.. мий се по-често и с хубав интимен гел!Това е моят съвет

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    никой не е длъжен да знае колкото лекар организма не е нещо подчинено на ума за да ухае прави разболява и тн когато ние искаме следователно във всичко случващо се в него няма нищо срамно било болест процес увреждане и тн никой не иска да му се случват такива неща и без значение дали ви е смешно или не вие трябва да запазите този смях за себе си
    защото след време може да се случи нещо на вас и аз да ви спукам от смях и подигравки защото сте с такова нещо нищо че не сте искали да се случи на вас и нищо не може да направите

момичето не знае иска съвет това е съвсем нормално и показва човек загрижен за себе си единствения и грях е че не е се родила научена
    ОРГАНИЗМЪТ Е ПОДЧИНЕН НА УМА.АКО ИМАШ СИЛЕН УМ И ЗНАЕШ КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЯВАШ И МОЖЕШ ДА ПРАВИШ КАКВОТО ИСКАШ С ТЯЛОТО СИ!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ОРГАНИЗМЪТ Е ПОДЧИНЕН НА УМА.АКО ИМАШ СИЛЕН УМ И ЗНАЕШ КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЯВАШ И МОЖЕШ ДА ПРАВИШ КАКВОТО ИСКАШ С ТЯЛОТО СИ!
    тогава накарай черния си дроб да не работи за 5 сек

прочети малко за волеви и неволеви процеси
    Последно редактирано от darkPaladin : 09-07-2012 на 14:54
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от violette94 Виж мнението
    При всяко момиче е така, но ако чак не можеш да търпиш.. мий се по-често и с хубав интимен гел!Това е моят съвет
    Да бе! Не съм се усетила да мириша на мърша :Д

Авторке, използвай интимен гел и интимни мокри кърпички. Сигурна ли си, че нямаш проблем някакъв?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    тогава накарай черния си дроб да не работи за 5 сек

прочети малко за волеви и неволеви процеси
    Йогите могат да накарат да им се появят белези от изгорено ако поискат.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

проблемът тук е само, че не може да тролва както трябва даже/...

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

И какво ще каже "Извинете,на интимното място..мириша на мокър пръч!Може ли да ми препоръчате нещо?! "

Сериозно!Яко сапун и интимен гел.Не е зле да отидеш на лекар-да попиташ
    Последно редактирано от slava1 : 09-07-2012 на 23:54

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То менструалния цикъл по принцип си има такава миризма, но чак толкова силно ли я усещаш? А когато не си в цикъл, усещаш ли пак неприятна миризма? Ако да - най-вероятно имаш някаква инфекция и трябва да се прегледаш при гинеколог.
    Иначе по-често миене с интимен гел (Lactacyd препоръчвам), като естествено пак не очаквай да миришеш на рози там, в тези дни от месеца.

да беше ми интересно какво би отговорила женската аудитория на една такава тема и разбира се решението беше интимни сапуни и мокри кърпички ей хорааааааааа всички гинеколози които съм посещавала тотално отричат интимните сапуни промивки и тем подобни а чистата вода в голямо количество защото повярвайте даже и този с аромата на рози момини сълзи повече вреди отколкото свежия аромат трае въобщееее няма жена която да не ходи на гиннеколог даже поне два пъти в годината цитонамазки и тем подобни също при жените секрецията варира различно някои повече други по-малко не говоря за цикъл а за обикновения вагинален секрет който изтича през деня благодаря иначе на всички които решиха да се посмеят на темата и да ми отговорят но знайте както се смеем така дискутираме и нещата от живота които ни притесняват

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Абе не че нещо, ама ти чувала ли си за пунктуация?

абе не че нещо чувала съм даже съм много наясно ама карам без нея ако ме извините ще е добре ако не......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си