.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: тя

тя

здравейте с едно момиче ходиме вече от сигурно 1 месец , но проблема е , че тя не иска никой да знае за връзката ни ? мислех да я скъсам , но я обичам

А знаеш ли защо не иска?

Щом въобще си мислил да я късаш.... :/
    Обаче, има един цитат, аз ще го перафразирам-
    Момичето не искало да знаят за връзката им, за да не могат хората да ги разделяъ. Попитай я какво иска тя- нещо сериозно или просто ... Разбра ме , нали ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Разбери защо не иска да разбират хората бе...пък тогава мисли дали да зарежеш "любимата си"
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    |( Да не се срамува от теб нещо?
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Е вие ходите от месец !!!! Изчакай малко или поговори с нея... съвсем различно звучи.. ние ходим от половин година и тя не иска да знаят за връзката ни, write?

Тя на колко е? Питай я дали има някакъв проблем. Разбирам ако просто не иска да казва на всеки срещат, че си има приятел, ама чак пък да го пази в тайна значи има някаква причина. Ние няма как да знаем на нея какво и е в главата.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ми според мен не е нормално ... Аз бих се обидила,ако приятели ми иска да го пазим в тайна , все едно се срамува , че е с мен.Поговори с нея,все пак трябва да ти даде някакво разумно обяснение
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    На колко сте ?
    Поговори с нея защо не иска другите да знаят за връзката ви
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Е вие ходите от месец !!!! Изчакай малко или поговори с нея... съвсем различно звучи.. ние ходим от половин година и тя не иска да знаят за връзката ни, write?
    right и write са две различни неща. Научи им значенията, преди да ги ползваш, за да не ставаш за смях.

По темата: да не сте на 12-13? Ако е така може да се притеснява да не разберат мама и тате, че дечко си има гадженце.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на someonerandom
    И така да е,има разлика между това да се крият от техните и от света като цяло.
    Първо-след месец ходене не я обичаш.Изненадан съм,че още никой не го е казал.
    Второ-Това е пълна гавра с теб.Дори и да преебрегнем факта,че е супер унизително,какво по дяволите правите през този цял месец,без никой да ви види заедно?И какво ще правите още толкова,че и повече?
    И между другото на колко сте?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ами поговори с нея. Сигурно се притеснява от някой, може би от родителите.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    И така да е,има разлика между това да се крият от техните и от света като цяло.
    Първо-след месец ходене не я обичаш.Изненадан съм,че още никой не го е казал.
    Второ-Това е пълна гавра с теб.Дори и да преебрегнем факта,че е супер унизително,какво по дяволите правите през този цял месец,без никой да ви види заедно?И какво ще правите още толкова,че и повече?
    И между другото на колко сте?
    + 10
    тЯ сигурно се срамува да ходи с него ,но може и защото нейните родителите не са съгласни

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В началния стадий на връзката и аз предпочитам да не знаят много хора, само близък кръг приятели. Ясно е хората какви са и правят опити да развалят щастието на някого. Може би е заради това. При нас, когато се разчу, имаше такъв случай, в който някой се опита да ни раздели. Така няколко опита и в крайна сметка - спряха, защото разбраха, че няма да се разделим.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ти за всеки случай си я попитай каква е точната причина,поради която не иска да се знае за връзката ви,а не да се влияеш само от твоите предположения.Откъде да знаеш,може да си има друг?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Причините може да са много.Но ще е най-добре ,ако поговориш с нея сериозно.На колко сте години?
    Ако я е срам от теб ,това ще е доста на първо място унизително ,а на второ жестоко спрямо теб.Ако това е причината,не се занимавай.Ако е заради родителите и ,тогава е разбираемо.
    Ама моля ти се не обиквай така бързо,нереалистично е
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Сигурен ли си, че не ви врътка двама? Единия да не казва, другия да не казва и накрая като ги видиш на улицата- аа това е братовчед ми.

Супер фен Аватара на Cloud9
    И аз не обичам да разправям колко обичам някого едва след като сме ходили мижави 4 седмици. Питай я защо не иска, но ти предлагам да уважиш мнението й. Дай й време щом я обичаш (макар че веднага при първата малка да кажем спънка си решил да си дигаш чукалата?Голяма любов да знаеш)

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не става дума за това да казват на целия свят.Никой(attention whores excluded) не обича от първия ден да си пише връзката във всички социални мрежи и да обяснява на всеки срещнат.Обаче нормалните хора не я и крият.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си