.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помогнете ми

Аз съм едно 13 годишно момиче. Никой не може да ми помогне ... Никой , в момента пиша това със сълзи на очите ... Искам да умра , в училище ми намислят прякори от разни комплексари. Не мога да се справя с тях ,никой не ме защитава. Аз съм хипер чувствителната ,дразнят ме правя се ,че ми е смешно но изведнъж ставам тъжна и започвам да плача... Всички ме обиждат,малтретират в училище... Искам този кошмар да свърши. Не знам как да ги спра ,не им обръщам внимание ,някой път се правя на отворена и им отвръщам но те започват повече...Как да спра това...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Още си малка, децата на твоята възраст само гледат как да се правят на интересни. Има ли нещо по-особено в теб, във външния ти вид или в теглото ти? Ако ти се подиграват, примерно, защото си по-пълна от тях, защо не вземеш да направиш нещо по въпроса, не заради тях, а заради себе си? Аз не бих се чувствала комфортно в непривликателно тяло, бих отишла на фитнес и бих взела мерки за да се харесвам.
    Ако всичко ти е наред според теб, то вземи си вдигни малко самочувствието. Кво ти пука кво мислят другите за теб? Отговаряй им, не си мълчи. Кво е тва искала да умре, смешно е. Само на 13 си и имаш сумати живот пред теб, през колко глупости ще минеш още си нямаш и на идея. Като ревеш те виждат, че си слаба психически и именно заради това и продължават.
    А вече под "малтретиране" ако имаш предвид, че те бият, ходи да се оплачеш на възрастен, на учител, на родител, като толкова не можеш да ги затапиш и да млъкнат.
    Нямаш ли възможност да се преместиш в друго училище?

Голям фен Аватара на pepa97
    Целият свят е с такива комплексари,спокойно не е само при теб.Аз пък съм на 14год-момиче и като бях в старото у-ще не спряха да се хилят колко пъпки имам и колко грозно лице имам.Наистина на мен ми пукаше-изкупих цялата аптека ,целите магазини със продукти за акне,но така и не се махна.Нашите ме успокояваха ,че това е от пубертета и като стана на 18 всичко ще мине.И накрая на всиките тези сополанковци и сополанки им се опълчих и така.Трябва да си силна и да приемаш нещата ,които ти казват.И аз бях така и знам какво е .И аз съм много чувсвителна по мнение на пъпките ми.Обаче спрях да обръщам внимание на такива комплексари ,които си търсят белята.Когато ги видя по улиците-макар и да не сме вече в едно у-ще им се хиля на среща,а те се пукат от яд и се чудят надутите кифли дали им има нещо на лицето абе с две думи-смешна история.спокойно всичко това ще се оправи имаш още 1 година и живот и здраве трябва да кандидатстваш както мен ,напъни се учи повече и се махай от това у-ще щом правят така тези мишки.Този кошмар естествено ,че ще свърши -просто не ги виждай ,а когато дойдат до теб им се смей и те ще се пукнат от яд и ще се чудят за какво по точно се смееш.Преживяла съм го и знам,че е отвратително някой да ти се присмива за нещо.Веднъж пък когато бях първа смяна ми беше излезнала огромна червена пъпка между веждите и тогава ми викаха,че съм индийка и че съм много шарена с тези пъпки.Даже единия от групичката ме питаше дали имам шарка -нарочно де.Обаче аз казах "така лии?!"отидох при зам.директорката-тя е точно за това -да решава проблемите в у-ще и й разказах всичко,тя наказа учениците ,които ми се смяха и много ,ама много се искефих.И последната седмица на завършването никой не можеше с пръст да ме докосне,камоли да ми се смее за лицето.Че си е грозно ,грозно е ,ама нали знаеш поговорката ,че ако се присмееш на друг ,ще станеш същия ,така че стой си кротко и се присмивай на такива .

Голям фен Аватара на JuStElly
    Казвала съм го в други теми,ще го кажа и сега.. Децата са жестоки!!! Мислите,че подигравките и дразненията до 7ми клас са кошмар?! Чакай да видиш какво е в гимназията... Като се започнат едни клюки,комплекси,хранене,вс ки си мисли,че е повече от другите,че може да им говори зад гърба и да лицемерничи... Просто е ужасно... Има разбира се и свестни хора,но не са много.Такъв е живота,свиквайте и се приспособявайте! Най - лошото тепърва предстои.
    Последно редактирано от JuStElly : 09-08-2012 на 00:27

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не може от нищо да са тръгнали да те обиждат и подобни.

Какви са нападките?
    С какво е свързано?

Иначе се вземи в ръце. Не позволявай на някакви си там да те малтретират. Те, когато забележат, че си с ниско самочувствие продължават повече и повече, защото виждат, че не можеш да защитиш сама себе си.

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Казвала съм го в други теми,ще го кажа и сега.. Децата са жестоки!!! Мислите,че подигравките и дразненията до 7ми клас са кошмар?! Чакай да видиш какво е в гимназията... Като се започнат едни клюки,комплекси,хранене,вс ки си мисли,че е повече от другите,че може да им говори зад гърба и да лицемерничи... Просто е ужасно... Има разбира се и свестни хора,но не са много.Такъв е живота,свиквайте и се приспособявайте! Най - лошото тепърва предстои.
    В гимназията още ли са такива ??Мислех ,че оттам вече стават истински хора,а не просто хлапета на 2-3годинкии ..оф боже какво ме чака с това акнее

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Децата не са жестоки,а са направо животни! Но разбира се зад всяко разглезено дете,което не е научено на толерантност, стоят родители,които не знаят какво е възпитание. Познавам възпитани и добри деца, научени какво е да си различен, как всеки човек трябва да се уважава, но за съжаление те са много малко!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Децата не са жестоки,а са направо животни! Но разбира се зад всяко разглезено дете,което не е научено на толерантност, стоят родители,които не знаят какво е възпитание. Познавам възпитани и добри деца, научени какво е да си различен, как всеки човек трябва да се уважава, но за съжаление те са много малко!
    +

Знам как се чувстваш . Мен ме тормозят още от първи клас - наричали са ме как ли не . Наистина боли и думите могат да бъдат много жестоки , но няма смисъл да си толкова черногледа и да не ти се живее . Все пак животът е пред теб , а гадните подигравка отминават с годините - знам от личен опит . След някоя друга година ще им писне и ще спрат . Просто не им обръщай внимание , като те обиждат не им прави кефа да им отвръщаш и не им показвай колко те нараняват и колко те боли . Просто ги игнорирай . Те са много под нивото ти . Колкото и да ти е гадно , трябва да бъдеш силна и напук на всичко да се усмихнеш и да вървиш с високо вдигната глава . Ако искаш даже пробвай като мен - аз за да не ги слушам си зареждам плеъра с надъхващи песнички или нещо приятно и забавно , и постоянно съм със слушалки . Така даже се отказват да ми кажат нещо , защото знаят че не ги чувам . Аз също много обичам да пиша стихотворения и по едно време когато ми се натрупаха сумати и кофти случки , просто излях всичко в поезия . Няма да повярваш колко олеква . Бях направо пред депресия и като си излях всичко в няколко супер мрачни , студени и самотни стихове просто всичко изчезна . Олекна ми . Спокойно момиче , няма вечно да те обиждат и да ти се подиграват . Носи си една усмивка на пук на онези плужеци и да не ти пука за тяхното мнение , просто разни комплексари .

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    имаш още 1 година и живот и здраве трябва да кандидатстваш както мен ,напъни се учи повече и се махай от това у-ще щом правят така тези мишки.Този кошмар естествено ,че ще свърши -просто не ги виждай ,а когато дойдат до теб им се смей и те ще се пукнат от яд и ще се чудят за какво по точно се смееш.
    Така или иначе е отлична идея да се напънеш за кандидатстването. Новото училище не гарантира, че ще попаднеш на свестни хора, но е много вероятно. А и ако образованието ти стане приоритет, няма да имаш време да се сдухваш от комплексарчета. Но е важно и ти да не си комплексирана (а в момента си). Просто трябва да решиш за себе си да си силна
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си