Целият свят е с такива комплексари,спокойно не е само при теб.Аз пък съм на 14год-момиче и като бях в старото у-ще не спряха да се хилят колко пъпки имам и колко грозно лице имам.Наистина на мен ми пукаше-изкупих цялата аптека ,целите магазини със продукти за акне,но така и не се махна.Нашите ме успокояваха ,че това е от пубертета и като стана на 18 всичко ще мине.И накрая на всиките тези сополанковци и сополанки им се опълчих и така.Трябва да си силна и да приемаш нещата ,които ти казват.И аз бях така и знам какво е .И аз съм много чувсвителна по мнение на пъпките ми.Обаче спрях да обръщам внимание на такива комплексари ,които си търсят белята.Когато ги видя по улиците-макар и да не сме вече в едно у-ще им се хиля на среща,а те се пукат от яд и се чудят надутите кифли дали им има нещо на лицето абе с две думи-смешна история.спокойно всичко това ще се оправи имаш още 1 година и живот и здраве трябва да кандидатстваш както мен ,напъни се учи повече и се махай от това у-ще щом правят така тези мишки.Този кошмар естествено ,че ще свърши -просто не ги виждай ,а когато дойдат до теб им се смей и те ще се пукнат от яд и ще се чудят за какво по точно се смееш.Преживяла съм го и знам,че е отвратително някой да ти се присмива за нещо.Веднъж пък когато бях първа смяна ми беше излезнала огромна червена пъпка между веждите и тогава ми викаха,че съм индийка и че съм много шарена с тези пъпки.Даже единия от групичката ме питаше дали имам шарка -нарочно де.Обаче аз казах "така лии?!"отидох при зам.директорката-тя е точно за това -да решава проблемите в у-ще и й разказах всичко,тя наказа учениците ,които ми се смяха и много ,ама много се искефих.И последната седмица на завършването никой не можеше с пръст да ме докосне,камоли да ми се смее за лицето.Че си е грозно ,грозно е ,ама нали знаеш поговорката ,че ако се присмееш на друг ,ще станеш същия ,така че стой си кротко и се присмивай на такива .