.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на JuStElly
    Казвала съм го в други теми,ще го кажа и сега.. Децата са жестоки!!! Мислите,че подигравките и дразненията до 7ми клас са кошмар?! Чакай да видиш какво е в гимназията... Като се започнат едни клюки,комплекси,хранене,вс ки си мисли,че е повече от другите,че може да им говори зад гърба и да лицемерничи... Просто е ужасно... Има разбира се и свестни хора,но не са много.Такъв е живота,свиквайте и се приспособявайте! Най - лошото тепърва предстои.
    Последно редактирано от JuStElly : 09-08-2012 на 01:27

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не може от нищо да са тръгнали да те обиждат и подобни.

Какви са нападките?
    С какво е свързано?

Иначе се вземи в ръце. Не позволявай на някакви си там да те малтретират. Те, когато забележат, че си с ниско самочувствие продължават повече и повече, защото виждат, че не можеш да защитиш сама себе си.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Казвала съм го в други теми,ще го кажа и сега.. Децата са жестоки!!! Мислите,че подигравките и дразненията до 7ми клас са кошмар?! Чакай да видиш какво е в гимназията... Като се започнат едни клюки,комплекси,хранене,вс ки си мисли,че е повече от другите,че може да им говори зад гърба и да лицемерничи... Просто е ужасно... Има разбира се и свестни хора,но не са много.Такъв е живота,свиквайте и се приспособявайте! Най - лошото тепърва предстои.
    В гимназията още ли са такива ??Мислех ,че оттам вече стават истински хора,а не просто хлапета на 2-3годинкии ..оф боже какво ме чака с това акнее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си