- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Okay boys, 'being honest' isn't an excuse to be a douchebag. ....
Какво мислите? Съгласни ли сте и защо?
Wa?
Някой да те е наранил? Бил е толкова честен -направо гадняр?!
Кажи си всичко аххахахах![]()
Много ''lame'' ли щеше да прозвучи,ако го беше написала на български?
не,просто го видях в нета и ме домързя да го обърна на български ... извинете за което . и не- никой не ме наранявал по този начин
Ти ме нарани туко що![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Когато искаш от някого да е честен , трябва да си наясно , че това което казва може и да не ти се хареса. И само защото те е наранил с честността си, не означава, че е "douchebag"
и айде стига вече с тия тъпи facebook статуси, повечето от които са написани от американски лигли.
Искат да им казваш истината, а пък се сърдят, когато им я кажеш
* не искам слагам общ знаменател
И наистина стига с тия фейсбук шитни
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Абсолютно кифленско изказване.Не искат човекът да е честен,искат да си вярват,че е честен,докато той стои и и им ръси комплименти.Или да им обяснява,че не е за една нощ,а иска много сериозни отношения.И когато не чуят това,което искат,човекът,който им се е вързал и е решил да е честен,излиза виновен.Да не говорим,че повечето с такъв начин на мислене не са и нито за комплименти,нито за сериозни отношения..Ако искаш честност,трябва да си подготвен/а да чуеш и отрицателно мнение/нещо,което не ти харесва.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Зависи за какво става въпрос, и ако сме в контекста на "зависи", то това се отнася за всички хора.
Някои използват "честността" като демагогия да обиждат и да са заядливи, и после казват, че просто са директни и били искрени за това, което мислят. А това, че човек не винаги трябва да казва каквото мисли (правилно прочетохте!), трябва да е ясно на всеки средноинтелигентен човек. Защото честността в голяма степен граничи с обидата. Не можеш да казваш всичко, което мислиш и което ти хрумне, освен ако не искаш да бъдеш неприятен и оскърбителен. Дори за честността са нужни някакви дозировки и усреднени стойности, и определено не трябва да навираш на всекиго истината за това, което мислиш.
Но ако някой ти каже нещо неприятно без никаква помисъл да те обиди, а просто е честен (и искрен), тогава не виждам сми' да му се сърдиш. Да, доста е неприятно, критиките също са доста неприятни, но това не прави един човек гадняр (или иначе казано douchebag).
В сми', ако излезем от условностите и погледнем този фейсбук статус, можем да си помислим, че именно авторката не е права. Кво значи да си гадняр, че казваш истината? Ако ти е била търсена и после не ти е харесало чутото, проблемът не е в "гадняра".
Последно редактирано от jghgh : 09-06-2012 на 10:46
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тва, че си 110 килограма и някой ти е казал, че си дебела не значи, че е дюшбег![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А какво точно означава самата дума дюшбег?
^ "задник" в общи линии
http://en.wikipedia.org/wiki/Douche
По темата: ако ти казва истината директно си е изцяло твой проблема.
тва е най-неадекватната тема на света. или аз съм вече неадекватна. едно от двете ще да е.
Да бъдеш честен не е извинение,че си задник ли?Оооооооооооооооооооооо оооооххххххх навсякъде простотииииииииииииииииии иии1111111111111111
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Темата изобщо не може да се каже че е глупава противно на изказванията на някои хора тук.Само можеш да е написано на български че сме в България и някои хора не знаем немски Да,хората често искат да си искрен с тях, а когато бъдеш се сърдят,защото понякога или чуват това,което не искат да чуят или просто много силно ги удряш точно на най-болното място. Как не мога да намеря онзи епизод на Невероятният свят на Гъмбол, който засякох преди време по Cartoon Network. Под формата на около 10-12 минутно филмче може и по-дълго да е е показано като за децата в детайли до какво води често пълната искреност и че понякога наистина води до лошо възприемане на твоето аз от другите,повод да си арогантен и да обиждаш по-лесно и т.н. Често хората искат да знаят истината,но пък понякога и не им харесва,защото това не е тяхната истина.Или както излезе накрая във филмчето ако изпълняваме всичко,което се иска от нас най-много да трябва да замълчим и изобщо да не проронаваме дума каквото и да става.В случая психолога им който ги поучаваше се затвори в чекмеджето.Опитваха се да му помогнат без да кажат и дума поради,което ги арестуваха и накрая психолога остана да си вика сам и заключен в чекмджето.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всичко си има граници. Можеш да бъдеш честен и без да обиждаш директно. Примерно, казвала съм на приятелка, че може би е време да си махне космите над горната устна, защото вече стърчаха навсякъде и ми беше донякъде ясно защо трудно си намира гаджета. Това е искреност точно в тънката граница, в която, ако се изкаже неправилно, можеш много да засегнеш човек. Има разлика между това наистина да си честен с човек донякъде с целта да му помогнеш с нещо, което не е в ред с него, друго е да го раздаваш грубо. Макар че, ще призная, има и случаи, в които да си по-груб, е по-добре. Предпочитам да ми казват истината. Винаги си избирам такива приятели. Най-добрия ми приятел би ми казал, ако смята, че съм дебела, че съм зле облечена, че се държа тъпо или че го дразня. Много е полезно на моменти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доказан факт: хората обичат да бъдат лъгани и манипулирани.
Ето затова, когато някой се осмели да каже истината в очите, другите го мислят за предател, враг и прочие. Истината има много голяма стойност, твърде голяма за много хора![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Авторът на тая гениална мисъл явно е скрит фен на момчетата,тип douchebag,но само при условие,че са sugar coated.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn