- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Винаги ли изпитвате оргазъм по време на секс?
За отговорилите 'не' каква е била причината според вас, за да не изпитате?
Женско съм
Не е задължително жените винаги да стигат до оргазъм , тъй като те изпитват удоволствие от секса по време на целия акт. Ние сме малко по-ощетени в това отношение :>
Ами то не е задължително и мъжете да свършват по време на секс. Това, че ти не изпитваш удоволствие по време на самият акт, или гаджето ти е широко като кофа и няма триене, не означава, че всички мъже не изпитват удоволствие по време на секс. Изпитват и още как.
По темата: Да всеки път като правя секс свършвам, и то по няколко пъти.
Не, не свършвам всеки път и според мен е съвсем в реда на нещата.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
И аз не свършвам всеки път, но това се случва на 10 пъти - 2![]()
Всеки път свършвам поне по единия начин (клиторно или вагинално). Понякога и двойно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Случвало ми се е и да не свършвам. И това се случва когато съм превъзбудена. Чувството е ужасно. Хем да искаш, хем да ти е готино и хем да не можеш.
почти винаги ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Свършвам даже по няколко пъти. Да правиш секс и да не свършваш за мен не е нормално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък не съм свършвала о.О .. Имам и странното чувство, че не мога ... Някак.. има си го удоволствието, даж епо принцип много голямо... ама я няма кулминацията .. апък сме пробвали всякакви начини .. и при двамата партньора с които съм била не се получава и това е ... даже и клиторен
Много жалко dream
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не е винаги, не мога винаги...трябва ми време да се запозная с реакциите на отсрещния, или съм превъзбудена, или съм припаднала...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дреам, ако сама не знаеш какво ти харесва и сама не експериментираш, не знам как някой друг би те накарал да стигнеш до върха.
По темата - случва се да не свърша, може би от пренапрежение или от бърз акт... абе случвало се е няколко пъти просто да не мога.
Случвало се е, особено когато някой кретен реши да дойде по средата и да затропа по вратата. Иначе се е случвало и просто защото не съм могъл, ама като цяло тая тема си е към нежния пол.
Не винаги..
Не, но мъжкото его трябва да се стимулира.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Ако няма поне малко предигра не мога... и супер много се дразня щото като се нахвърлим един на друг и веднага започнем и става доста тъпо понякога, че не стигам до край...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не винаги, но това не означава, че сексът не ми е харесал.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много тъжно за момичетата, които не могат да свършат. Най-добре сами се изучавайте или бъдете отгоре, за да контролирате акта..
Почти всеки път - по много пъти..мдаа
Pain is inevitable. Suffering is optional.