- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време е нужно
Здравейте,на 17 години съм и имам следния въпрос.С приятелката ми правихме секс и свърших вътре,имахме презерватив и всичко беше нормално, не се е късал.След като свършихме,погледнах го не течеше от никъде,но от няколко дни и се повиши много апетита,а не е от тези които наблягат много на храната.Започнах да се притеснявам да не е станал някой гаф.Въпросът ми е колко дни след извършването на последния полов акт са необходими за тест за бременност? Искам да бъда сигурен ,че нищо не е станало ,благодаря ви (моля само за сериозни коментари)
В овулация ли е била приятелката ти?
Щом презерватива не се е късал, нито текъл не виждам причина поради която да се притесняваш. Не мисля, че приятелката ти е бременна.
Аааа,може някой сперматозоид да е обиколил сам и да е стигнал до мястото си...
Няма как да е бременна ако не е е скъсан и не е протекъл...според мен приятелката ти си внушава,а ако й е първи път...възможно е да й се е повишил апетита...
Обаче се сетих за една серия на Приятели....97%...![]()
е сега са по-сигурни,така че не вярвам да се е случило чудо и да си бъдещ баща
![]()
>>DjBelev<<
На мен повишаването на апетита ми е ПМС, може и при нея да е така.
Иначе тест се прави 14 дни след рисковия акт или 1 ден след закъснението, но в случая не е нужно, щом всичко е било както трябва.
Дори и да е бременна, апетитът й няма да се повиши веднага. Както казаха - нямате повод за притеснение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Късай с нея, докато не е качила 10 кг.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Казаха ти го и преди мен. Няма как да й се повиши апетита от сега, дори и да е бременна. А не виждам как ако презерватива е бил здрав, да е станал гафа?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
След като не се е скъсал и е нямало никакви проблеми - защо изобщо се притеснявате. Повишен апетит не се появява само тогава, когато момичето е бременно.
Абе човек,момичето е изгорило калории от акта,иска да си ги навакса
Не е бременна,няма как -.-