.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

колко време е нужно

Здравейте,на 17 години съм и имам следния въпрос.С приятелката ми правихме секс и свърших вътре,имахме презерватив и всичко беше нормално, не се е късал.След като свършихме,погледнах го не течеше от никъде,но от няколко дни и се повиши много апетита,а не е от тези които наблягат много на храната.Започнах да се притеснявам да не е станал някой гаф.Въпросът ми е колко дни след извършването на последния полов акт са необходими за тест за бременност? Искам да бъда сигурен ,че нищо не е станало ,благодаря ви (моля само за сериозни коментари)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В овулация ли е била приятелката ти?

Щом презерватива не се е късал, нито текъл не виждам причина поради която да се притесняваш. Не мисля, че приятелката ти е бременна.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    В овулация ли е била приятелката ти?

Щом презерватива не се е късал, нито текъл не виждам причина поради която да се притесняваш. Не мисля, че приятелката ти е бременна.
    Аааа,може някой сперматозоид да е обиколил сам и да е стигнал до мястото си...
    Няма как да е бременна ако не е е скъсан и не е протекъл...според мен приятелката ти си внушава,а ако й е първи път...възможно е да й се е повишил апетита...

Обаче се сетих за една серия на Приятели....97%... е сега са по-сигурни,така че не вярвам да се е случило чудо и да си бъдещ баща
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На мен повишаването на апетита ми е ПМС, може и при нея да е така.
    Иначе тест се прави 14 дни след рисковия акт или 1 ден след закъснението, но в случая не е нужно, щом всичко е било както трябва.

Дори и да е бременна, апетитът й няма да се повиши веднага. Както казаха - нямате повод за притеснение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Късай с нея, докато не е качила 10 кг.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Казаха ти го и преди мен. Няма как да й се повиши апетита от сега, дори и да е бременна. А не виждам как ако презерватива е бил здрав, да е станал гафа?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    След като не се е скъсал и е нямало никакви проблеми - защо изобщо се притеснявате. Повишен апетит не се появява само тогава, когато момичето е бременно.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе човек,момичето е изгорило калории от акта,иска да си ги навакса
    Не е бременна,няма как -.-

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Казаха ти го и преди мен. Няма как да й се повиши апетита от сега, дори и да е бременна. А не виждам как ако презерватива е бил здрав, да е станал гафа?!
    Може па некои шампион да е преплувал целуят презерватив да е излязъл и да е бегал наобратно вътре за хоум рън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си