- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя!
Значи аз съм момиче на 15 години.Една вечер бях в една дискотека с мои приятелки и забелязах че едно момче ме гледа.Хареса ми и го заглеждах и аз.Той дойде при мен и ме заговори.И така дългата история кратка, той ми взе номера и почнахме да си пишем,излизахме няколко пъти заедно,но има 2 проблема,той е на 21 и знам какво иска от мен, също така си мисля че си играе с мен.Казва ми че няма друга,но си мисля че има.И другия проблем е че трябва да се крия от нашите за да се виждам с него.Какво да правя?Да продължа ли да се виждам с него? Взех че много хлътнах по него и не ми излиза от главата! -.-![]()
Ако си сигурна, че иска само секс, а ти не мислиш да му пускаш, по-добре не се занимавай с него.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако си убедена, че е с теб, само заради секса - бягай надалеч от него. В противен случай - ти сама решаваш има ли смисъл да си с него или не.
Съмнявам се да послушаш съвета да го оставиш,но и аз това ще ти кажа.
Имала съм вземане даване с едно момче,което беше на 20,а аз бях на 15 иии...никак не беше весело. Сега може да се каже,че съжалявам,защото виждам колко смехотворно е изглеждало като се обяснявам колко го харесвам и как е уж различен и тн ...
Вие сте на различни етапи от живота си в момента.Просто...приятелски съвет,не се занимавай с него и си потърси някой по-близо на години до теб. Знам,че в днешно време момчетата рядко си заслужават,особено тия на твоята възраст,а батковците изглеждат по-примамливо защото имат опит и знаят какво да ти кажат,как да го кажат и УЖ знаят и ти какво искаш,нооо...не е така.
За това ако не искаш да спиш с него 1-2 пъти и после да те зареже,то по-добре гледай себе си и го остави преди да съжаляваш.
Пф, досети се сама какво ще иска един 21-годишен от теб, 15-годишната. 'Айде моля ти се, хлътнала била..
Знаеш какво иска от теб, криеш се все още от родителите си, какъв е смисълът тогава да продължаваш да се виждаш с него? По-добре не се занимавай.
ПИШЕ СЕ НЕ ЗНАМ БЕ ВИЕ КАКВИ СТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не се занимавай с него.. както казаха над мен - на различни етапи сте ! Няма смисъл.. !!! А и ако иска само секс,а ти му го дадеш... за него ще е лесно да те остави,защото е получил това, което иска... но за теб ще е вече много по-трудно, защото ти вече си хлътнала,а секса винаги задълбочава чувствата !!!! И не на последно място.. щом трябва да се криеш от вашите-по това съдя,че и те ще са против.. според мен не се занимавай, но ти си знаеш най-добре
Ох, майко мила.. Хлътнала била.. 21 годишен, 15 годишна, знаела какво иска от нея, трябвало да се измъква от техните..
Сериозно.. някакви розови очила ли носиш, какво носиш не те знам, но .. пфф.. Какво изобщо се занимаваш с някакъв с нз-си-колко години по-голям от теб, който те е заглеждал в дискотеката. Момчета ли няма, че толкоЗ си се филмирала.. сигурно си мислиш, че ще си момичето (жената) на живота му.. мауи.
Не се занимавай, прекрати всякакъв контакт с него ии ще го забравиш.