Цитирай Първоначално написано от shewolf1 Виж мнението
А на тебе какъв ти е проблемът и каква е тази нужда да се изказваш обидно и нападателно след всеки коментар, налагайки ограниченото си мнение?! Ти имаш ли си друга работа освен да се правиш на интересен по детските форуми и да постваш глупави картинки? Що не се захванеш с нещо по-ползотворно от това, а?

Поздравления, успя да ме разсмееш.
Изказвам се обидно защото ми писна тъпи курвета да се праявт на интелигентни "дами". Не че ще мога да им налея акъл в главата, но пък ми е забавно да им гледам първосигналните реакции(каквато е и твоята). Сериозно, доста ми е интересно да ви дразня, а пък който има акъл в главата бих спорил сериозно с него на всякакви теми. Но с такива повърхностни и несъзнателни хора, опитващи се да се правят на интелигентни не мога да направя нищо освен да ги дразня. И то забележи как ги дразня - като им казвам истината. Защитните функции на психиката при постъпване на информация очерняща съответния човек, са ми много интересни и раждат всевъзможни бисери, на които много се забавлявам. А пък и каква друга "по-ползотворна" работа мога да имам пишейки в един форум? Освен това, като върл привърженик на нихилизма, както и на мързела като явление на подсъзнателна мъдрост, то "по-ползотворните" начинания ми излеждат смешни. Гледам да не взимам участие, аз съм предимно наблюдател. Аз съм малкото дете, дето боде жабата с пирон за да види какво ще стане. И ти току-що се набоде на пирона