- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Хорското мнение
Поздравления, успя да ме разсмееш.
Изказвам се обидно защото ми писна тъпи курвета да се праявт на интелигентни "дами". Не че ще мога да им налея акъл в главата, но пък ми е забавно да им гледам първосигналните реакции(каквато е и твоята). Сериозно, доста ми е интересно да ви дразня, а пък който има акъл в главата бих спорил сериозно с него на всякакви теми. Но с такива повърхностни и несъзнателни хора, опитващи се да се правят на интелигентни не мога да направя нищо освен да ги дразня. И то забележи как ги дразня - като им казвам истината. Защитните функции на психиката при постъпване на информация очерняща съответния човек, са ми много интересни и раждат всевъзможни бисери, на които много се забавлявам. А пък и каква друга "по-ползотворна" работа мога да имам пишейки в един форум? Освен това, като върл привърженик на нихилизма, както и на мързела като явление на подсъзнателна мъдрост, то "по-ползотворните" начинания ми излеждат смешни. Гледам да не взимам участие, аз съм предимно наблюдател. Аз съм малкото дете, дето боде жабата с пирон за да види какво ще стане. И ти току-що се набоде на пирона![]()