- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Запознах се с едно момче което е 6 години по-голямо от мен, излизахме няколко пъти и много се забавлявахме. Той е много мил и си личи че ме харесва. Какво да правя? (заслужава ли си да се занимавам )
Щом си личи, че те харесва , защо да не опиташ? Може пък и да си заслужава!![]()
Ти си на?
Но щом се харесвате опитай.. защо не
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Абе вие нормални ли сте, как може да задавате такива въпроси ?!
Ми опитайте, няма лошо
На колко си ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
интересно ми е дали ако ти кажем да не опитваш няма да го направиш....
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Пробвай.
Щом го харесваш - значи има смисъл и да пробваш, нали?
Аз съм на 16, а той на 22
Нито теб познаваме, нито него, как да знаем дали си заслужава или не?
Нямате общи интереси. Той ще ти говори за университет и работа (евентуално и емигриране), а ти ще му говориш, че мама и тати са ти се скарали днеска. Много малка вероятност има да стане нещо сполучливо, според мен.
Ох Год...Всеки ден се пуска по една педо тема какво ви става бе момичета толкова ли няма момчета на вашата възраст или с 2-3 години по-големи най-много.Мога да го разбера ако и 2-ата са възрастни примерно 20 момичето,а момчето на 26 ама ти нямаш пълнолетие даже тръгнала сама да се предлага на педофили.Осъзнайте се малко.
Стига сте я нападали.. Няма смисъл. Щом е решила, че го харесва и щом той я харесва, какъв е проблема. Дано напук на всички, те да успеят !
аахах .. да да добре .... ще чакам
По темата - пАteNцЕ .. правилно!
Ох, аз не мога да разбера, какъв е проблема? Ми да имат разлика в годините, която не е много подходяща за основа на стабилна връзка, ама какво от това? Няма да се женят я, като се харесват нека се пробват, пък докъдето стигнат! Не може всички връзки да са мега сериозни и да издържат по 3-4 години...и 3 месеца да издържат, поне ще знаят, че са го искали и са го имали!