.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Цикъл ?

Smile Цикъл ?

На 06.08.2012 ми дойде за първи път,но ме притеснява това,че имах цикъл който беше от 7-8 капки и ми се стори малко цикъла ми продалжи 3дни.Та исках да питам това нормално ли е първия ми цикъл да е толкова малък смисъл като количество.И също исках да попитам кога доло-горе трябва да ми дойде пак понеже знам,че в началото е непостоянен..И ако може да ми кажете кой превразки са най-хубави.. мерси предварително

Мега фен Аватара на strawberry88
    Всички превръзки вършат г/д една и съща работа.
    Само цената е различна.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, нормално е като за първи път да е по оскъден. Цикълът по принцип е на 28 дни, но при някои варира. Ако и при теб е на 28 дни, следващият трябва да е на 3-ти септември. Превръзки - Always, но има и други марки.

Супер фен Аватара на Christinna
    Always наистина са най-добрите според мен.. какви ли не съм пробвала, но от тях съм най-доволна ии да нормално е като за пръв път.

да ии аз ти препоръчвам always, но ти преторъчвам да си купуваш памучни защото копринените са ужасни ...

Мерси за мнението и съвета

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само да добавя,че има разлика между "цикъл" и "менструация" и е добре да си я изясниш
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B7%D0%B8%D1%81 тук не мислят така,а каква е разликата ??

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Аз мисля, че трябва да се научиш да пишеш.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    Аз мисля, че трябва да се научиш да пишеш.
    ми ок

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке,не гледай к'во пише в разни стари теми
    Менструален цикъл
    Менструация

То в оная тема пише и че овулацията и менструацията са едно и също нещо,но всеки човек знае,че не са ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Авторке,не гледай к'во пише в разни стари теми
    Менструален цикъл
    Менструация

То в оная тема пише и че овулацията и менструацията са едно и също нещо,но всеки човек знае,че не са ...
    Мерси за сайтовете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По въпроса кога горе-долу ще ти дойде- нормалният МЦ е между 21 и 35 дни, така че го очаквай след най-малко 21 дни от първата менструация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално е, не се притеснявай.

Иначе както казаха и по-горе: всяка превръзка върши една и съща работа. Имат си определени капчици. Лично аз си купувам най - редовно Always с всички капчици, че да ми е по - сигурно. Иначе не ми е такъв обилен, с изключение на втория ден.
    Та, няма как да ти кажем кога ще ти дойде. Смятай 28 дни, но бъди готова да дойде на друга дата, а не по тази, която се пада по нормалното броене 28 дни.

Always използвам и съм доволна. В началото няма цикълът ти да е точен, или поне в повечето случаи не е, но после ще си идва по график ;Д И честито : )

От 3 години съм с Always и горещо ги препоръчвам !! По принцип трябва да ти дойде .. 29 - 30 дена след като ти е свършило предния път .. (до колкото знам , при мен си е редовен и е през толкова време ) първите 3 - 4 месеца мисля, че трябва да си нащрек ( по - вероятно е да закъснява от колкото да подранява ) .. няма нищо страшно .. честито ти и гледай да избягваш да ползваш тампони

Always са най-отвратителните превръзки, които някога съм ползвала - няма друг такъв памперс.
    В момента съм с тези на tianDe. Разликата с тези, които съм ползвала преди е огромна! Изобщо не спарват.

Иначе на мен след първата менструация ми прескочи и ми дойде пак след 2 месеца. Чувала съм, че и по 6 месеца прескачало, така че не се плаши.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ Точно. Сега може да ти прескача няколко месеца или да ти идва през 2-3 седмици. Няма никаква гаранция в началото. Така че винаги си имай едно на ум. Преди да ти се уравновеси могат да минат 1-2 години дори. Аз ползвам тампони, но за превръзки бих ти препоръчала Натурела и Либрес. Allways, когато ги ползвах бяха отвратителни - някакви големи и спарват, ставаш на пъпки, усещаш ги постоянно - абе отврат, баш като памперс.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Нормално е.При мен пък беше обратно,държа ми 7 дена първия път и течеше обилно кръв.Мина и доста време докато дойде пак - около 2-3 месеца.За превръзки - Always ,за мен те са най-добрите.

Мерси за мненията и препоръките

Голям фен Аватара на Starless
    Кога горе/долу би трябвало да се нормализира? На мен този месец ми станаха 2 години от началото и все още е нередовен. Иначе за превръзки - Паломита Деликат - http://static1.framar.bg/product/201...39palomita.jpg .

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Кога горе/долу би трябвало да се нормализира? На мен този месец ми станаха 2 години от началото и все още е нередовен. Иначе за превръзки - Паломита Деликат - http://static1.framar.bg/product/201...39palomita.jpg .
    По принцип зависи от организма..може момиче, на което му е дошло от 4 - 5 години да не му е редовно... в следващия момент на момиче, което има цикъл от 4 -5 месеца да му е редовно..зависи от организма..но все пак ти самата трябва да се усещаш..обикновено получаваш болки в долната част на корема..излизат ти пъпки .. има различни симптоми

Абе има друга тема в друг раздел , ама айде .. мда , като цяло наистина Always са най-добре, по принцип Always Ultra са наистина чудесни : )

Голям фен Аватара на Starless
    Аз нямам симптоми..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    И аз в началото нямах никакви симптоми, не усещах изобщо нищо, което е много лош вариант, когато може да ти дойде буквално всеки един момент. На позната тогава и беше дошло два пъти и после 2 или 3 години не и идваше докато започна пак нормално. Абеее....до човек си е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си