.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Свирка

Свирка

Имам аверка и искам да ми направи свирка но незнам как да я питам в смсл директно ли да и кажа няма ли да и е гадно ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно. Ако се дръпне или подобна негативна реакция не я натискай да ти духа, но поговорете открито каква е причината тя да не иска да ти направи свирка.

Град
    Сливен
    Ами, зависи от момичето ако е някакво пооо така отракано, директно
    Истината боли, но това не означава, че лъжата лекува.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно....
    То хубаво, ама дали има любовна игра?(btw това с насочването на главата надолу на мен ми е по-неприятно отколкото директно да каже какво иска, ама разни хора, разни идеали)

Авторе, секс превите ли с приятелката ти?
    Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...
    Признавам ти го, това е по-добра идея от моята По-добре автора да последва този съвет.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Взе ми думите от устата Мой,чу съвета,надявам се да не се налага да ти обясняваме какво да направиш...надявам се аз така си просех,не би трябвало да не схване

За всеки случай да обясня - ;p{}
    >>DjBelev<<

Присъединявам се към мнението на Петя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако е по- отпусната и спокойна с теб,ще го направи дори и сама.Намекни или просто и кажи директно за желанието си .Всичко е до момичето,ако не желае след като я попиташ не я притискай.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ама защо автора не ми отговори на въпроса, дали правят секс с приятелката му Ако не правят, директното казване би било възприето малко грубичко от момичето му, а ако правят не би трябвало да има проблем да си казва какво иска...

Мега фен
    Град
    <3
    Пф, големи любители на директността сте, ама ако сте на 15-16, току що навлизащи в секса и гаЖето ви ви каже 'ще ми направиш ли свирка?', ще го помислите за ебати нахалния тип, който не ви уважава..

глупостЕ
    Ти за да 'ти върне жеста' ли духаш на някой?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-07-2012 на 19:57
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не, но смятам, че понякога човек прави на другия това, което подсъзнателно иска да получи...и го прави със същото желание, което иска да види от отсрещния, а не "давам ти за да ми дадеш". Всяко момиче според мен би било по-склонно и по-малко притеснено да направи кефа на приятеля си, ако види, че и него го е грижа за нейния(особено пък ако е девствена), а не да й бута главата надолу, или да й каже "ще ми направиш ли свирка?"

А за директното казване съм съгласна, че зависи от момичето, за това и поясних
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-08-2012 на 08:57

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пф, големи любители на директността сте, ама ако сте на 15-16, току що навлизащи в секса и гаЖето ви ви каже 'ще ми направиш ли свирка?', ще го помислите за ебати нахалния тип, който не ви уважава..

глупостЕ
    Ти за да 'ти върне жеста' ли духаш на някой?
    Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
    А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Utopia Виж мнението
    Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
    А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно
    И аз за тая идея говорех.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Насочи и главата леко надолу,ако не е толкова глупава,ще усети какво и намекваш,ако се дръпне,не я притискай.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Вие не сте в ред.Той още не е казал дали правят секс,МАКАР ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ТРОЛЕНЕ,ТРОЛСКА ТЕМА,вие искате да и бура главата надолу.Например гледат филм и и бута главата на долу баси тъпото.И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОВА "НЕЗНАМ" МИ ОМРЪЗНА,НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА!!!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Вие не сте в ред.Той още не е казал дали правят секс,МАКАР ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ТРОЛЕНЕ,ТРОЛСКА ТЕМА,вие искате да и бура главата надолу.Например гледат филм и и бута главата на долу баси тъпото.И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОВА "НЕЗНАМ" МИ ОМРЪЗНА,НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА!!!
    първо всеки да оправи своите грешки, после да се кара на тоя и оня

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Насочи и главата леко надолу,ако не е толкова глупава,ще усети какво и намекваш,ако се дръпне,не я притискай.
    Или ако сте прави я натисни по раменете надолу - ако коленичи/клекне ок,ако се дръпне както каза fenkaa не я притискай.

Голям фен Аватара на magita
    +

Не, че нещо, ама ако някой почне да ме бута нагоре и надолу, ще ми стане супер неприятно, да не говорим да се опитва да ме кара да коленича докато ме е яхнал на раменете ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Директно го вадиш докато си седите и започваш да и биеш шамари през лицето с кур!
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sirius Виж мнението
    Директно го вадиш докато си седите и започваш да и биеш шамари през лицето с кур!
    Някои го обичат и по този начин

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Намекни й по един или друг начин.

Ако не иска , обаче - не я карай насила.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ей ама не разбирате. Момчето си е харесало девойката и иска да прескочи онази част с киното и кафетата.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз за тая идея говорех.
    Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
    Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
    По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
    Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
    Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
    По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
    Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.
    Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него. А и не може да се свиеш в черупка и да се държиш егоистично, а да очакваш съдбата да те удари по главата!

Не съм съгласен, че много лесно се пишат мнения, и никои не се наема с проблема ти. Мнения боклук и тъпи съвети винаги ще има, но има и много стойностни хора тука които дават ценни и добри съвети. Важното да имаш мнение, да знаеш кое е най-доброто за теб, да можеш да отсяваш информацията (в крайна сметка в нета има всичко и тъпи съвети и добри съвети, и ако не можеш да филтрираш информация, .. нищо няма да научиш от нета; за това не е лошо да се отварят и книгите). Иначе гледам има доста хора тук с които можеш да си поговориш и да научиш нещо. Аз лично когато се заинтересувам от някой, винаги давам акъл с вече изпробвани неща, никога с теории.

Защо да е лошо с директно искане ?! Все пак който не си иска не получава. А и защо да е от жал и съжаление правенето на свирка!?

Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него.
    Да, и аз не мисля, прочети по-внимателно какво искам да кажа с поста си о.0

Отделно.. все пак не мисля, че някой се въвлича в писането на мнения и заема емоционално отношение, а такова определено може да роди един хубав, съчувствен и най-вече полезен коментар, който да е приложим, за разлика от чисто теоретичните съвети.

Който си иска, често си и проси.

И наистина, чети ме по-внимателно, като смяташ да ме оборваш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си