- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Имам аверка и искам да ми направи свирка но незнам как да я питам в смсл директно ли да и кажа няма ли да и е гадно ?
По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно. Ако се дръпне или подобна негативна реакция не я натискай да ти духа, но поговорете открито каква е причината тя да не иска да ти направи свирка.
Ами, зависи от момичето ако е някакво пооо така отракано, директно
Истината боли, но това не означава, че лъжата лекува.
То хубаво, ама дали има любовна игра?(btw това с насочването на главата надолу на мен ми е по-неприятно отколкото директно да каже какво иска, ама разни хора, разни идеали)
Авторе, секс превите ли с приятелката ти?
Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...
Присъединявам се към мнението на Петя.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако е по- отпусната и спокойна с теб,ще го направи дори и сама.Намекни или просто и кажи директно за желанието си.Всичко е до момичето,ако не желае след като я попиташ не я притискай.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ама защо автора не ми отговори на въпроса, дали правят секс с приятелката муАко не правят, директното казване би било възприето малко грубичко от момичето му, а ако правят не би трябвало да има проблем да си казва какво иска...
Последно редактирано от ShtrudeL : 09-07-2012 на 19:57
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, но смятам, че понякога човек прави на другия това, което подсъзнателно иска да получи...и го прави със същото желание, което иска да види от отсрещния, а не "давам ти за да ми дадеш". Всяко момиче според мен би било по-склонно и по-малко притеснено да направи кефа на приятеля си, ако види, че и него го е грижа за нейния(особено пък ако е девствена), а не да й бута главата надолу, или да й каже "ще ми направиш ли свирка?"
А за директното казване съм съгласна, че зависи от момичето, за това и поясних
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-08-2012 на 08:57
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вие не сте в ред.Той още не е казал дали правят секс,МАКАР ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ТРОЛЕНЕ,ТРОЛСКА ТЕМА,вие искате да и бура главата надолу.Например гледат филм и и бута главата на долу баси тъпото.И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОВА "НЕЗНАМ" МИ ОМРЪЗНА,НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА!!!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Директно го вадиш докато си седите и започваш да и биеш шамари през лицето с кур!
"If you look like an idiot it's probably punk."
Намекни й по един или друг начин.
Ако не иска , обаче - не я карай насила.
Ей ама не разбирате. Момчето си е харесало девойката и иска да прескочи онази част с киното и кафетата.
Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.
Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.
Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него. А и не може да се свиеш в черупка и да се държиш егоистично, а да очакваш съдбата да те удари по главата!
Не съм съгласен, че много лесно се пишат мнения, и никои не се наема с проблема ти. Мнения боклук и тъпи съвети винаги ще има, но има и много стойностни хора тука които дават ценни и добри съвети. Важното да имаш мнение, да знаеш кое е най-доброто за теб, да можеш да отсяваш информацията (в крайна сметка в нета има всичко и тъпи съвети и добри съвети, и ако не можеш да филтрираш информация, .. нищо няма да научиш от нета; за това не е лошо да се отварят и книгите). Иначе гледам има доста хора тук с които можеш да си поговориш и да научиш нещо. Аз лично когато се заинтересувам от някой, винаги давам акъл с вече изпробвани неща, никога с теории.
Защо да е лошо с директно искане ?! Все пак който не си иска не получава. А и защо да е от жал и съжаление правенето на свирка!?
Пий Бира За Да Станеш Човек
Да, и аз не мисля, прочети по-внимателно какво искам да кажа с поста си о.0Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него.
Отделно.. все пак не мисля, че някой се въвлича в писането на мнения и заема емоционално отношение, а такова определено може да роди един хубав, съчувствен и най-вече полезен коментар, който да е приложим, за разлика от чисто теоретичните съвети.
Който си иска, често си и проси.
И наистина, чети ме по-внимателно, като смяташ да ме оборваш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride