.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Свирка

Hybrid View

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пф, големи любители на директността сте, ама ако сте на 15-16, току що навлизащи в секса и гаЖето ви ви каже 'ще ми направиш ли свирка?', ще го помислите за ебати нахалния тип, който не ви уважава..

глупостЕ
    Ти за да 'ти върне жеста' ли духаш на някой?
    Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
    А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Utopia Виж мнението
    Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
    А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно
    И аз за тая идея говорех.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз за тая идея говорех.
    Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
    Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
    По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
    Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
    Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
    По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
    Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.
    Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него. А и не може да се свиеш в черупка и да се държиш егоистично, а да очакваш съдбата да те удари по главата!

Не съм съгласен, че много лесно се пишат мнения, и никои не се наема с проблема ти. Мнения боклук и тъпи съвети винаги ще има, но има и много стойностни хора тука които дават ценни и добри съвети. Важното да имаш мнение, да знаеш кое е най-доброто за теб, да можеш да отсяваш информацията (в крайна сметка в нета има всичко и тъпи съвети и добри съвети, и ако не можеш да филтрираш информация, .. нищо няма да научиш от нета; за това не е лошо да се отварят и книгите). Иначе гледам има доста хора тук с които можеш да си поговориш и да научиш нещо. Аз лично когато се заинтересувам от някой, винаги давам акъл с вече изпробвани неща, никога с теории.

Защо да е лошо с директно искане ?! Все пак който не си иска не получава. А и защо да е от жал и съжаление правенето на свирка!?
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си