Ами не бъди толкова добър към хора,които не го заслужават.Поставяй своето лично щастие на първо място..Не мисля,че има някакъв начин ние да ти помогнем,по-скоро трябва ти сам да го направиш![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не може да лежиш да правиш пътечка през локва на хората и да очакваш че няма да те настъпватщом ти е гадно,не може да оставяш така нещата.Ще даваш на хората такова отношение каквото ти дават на теб.Ще се научиш сам да не се даваш ей така,човека е гадно нещо,види ли че може да смачка нещо за удоволствие ще го направи.Бъди силен,понякога се налага и да нараниш някой който не го заслужава за да ти слязат от главата.Преди бях такъв,оставях хората да ми се качат на главата и да правят своето,но един ден разбираш че тва си е твоята глава
![]()
>>DjBelev<<
Здравей, позната историяТова, че си чувствителен и добър е нещо много ценно, но трябва да се научиш да го използваш в своя полза, а не вреда, както правиш сега. И аз съм такъв чувствителен и добър и доста време играех ролята на жертва. Но открих, че никой не обича безхарактерни хора, които загърбват себе си в името на другите. Като поотраснеш и започнеш да имаш връзки ще видиш, че това важи и в любовта - жените, а и мъжете, не обичат до себе си да имат безхарактерно мекотело, което най-жертвоготовно се нагажда според тях, па ако ще и ореол да има.. И в останалите отношения е така - хората обичат да са с някой, който има индивидуалност и обича себе си достатъчно, че не изпитва нужда да се нагажда, защото не зависи от мнението на другите
Просто се научи да се обичаш, въпреки недостатъците и провалите си и ще видиш, че всичко ще се нареди като с вълшебна пръчка
![]()
Последно редактирано от besso : 09-07-2012 на 06:38