.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Не си тормози главата с глупости.И нали ти е бмифш- за кво тие? Тегли му една

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Може би ти си мислиш,че не си му досаждала,но несъзнателно си го правила..Или пък ако не сте си писали изобщо е сметнал,че няма смисъл да си му в абонати.Не се впрягай излишно,след като не сте заедно вече - не трябва да ти пука
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Значи, че му пука за теб. Ако не му пукаше, щеше да те остави в абонатите си. Все пак всеки има едно 50-70% абонати, с които или никога не си чати, или си чати веднъж годишно. Та явно му пука за теб, щом ей така те е махнал. Да те види как ще реагираш.

Отчайвам се вече... Впоследно време по-често и при все повече хора забелязвам, че това дали съм им приел поканата у фейсбот или дали съм ги махнал от приятели, или дали съм ги махнал от абонати играе изключително важна роля във взаимотношенията ми с хората.
    Последно редактирано от JonkataK : 09-07-2012 на 13:36

Да се хвърлела от някой мост.Кой си ти, че да казваш кой и откъде да се хвърля ?! Момичето е изпитало яд, кофти му е .. и просто иска да сподели, има си админи-ако бяха решили,да са изтрили темата !!!! Или не те иска до себе си по никакъв начин,може би е размислил след предложението си за излизане, или има още чувства към теб... няма средно положение,но трябва да поговориш с него, намери начин )) Не мисля,както някой каза-остави го намира.. защото не е хубаво след една връзка или приятелство да остават недоизказани думи ии чувства Успех

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Кой е той?Ами този,,който може да пише каквото си иска в тъпи теми.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами ако не си пишете редовно вече и т.н,нормално да те блокне.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ако си е хванал някоя нова мацка, която си пада от ревнивите и го е накарала да те блокне...

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    остави човека на спокойствие!

А защо ти пука толкова,че те е блокирал? Щом ти е бивш, с който не си общувала от известно време, не трябва да ти пука. Или все още имаш чувства към него ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си