.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Smile Най-евтините ви дрехи и обувки

Най-евтините ви дрехи и обувки? Цени? Аз тези дни ще ви покажа моите ( фотоапарата ми е на поправка).

Мега фен Аватара на Colouring
    М, за обувки не съм сигурна. Никога не съм си купувала скъпи обувки, но пък за най-евтините не се сещам. Може би джапанки за 2-3 лева. :Д
    А иначе дрехи - някои работи от секънд хенд. Доста имам за стотинки, които са страаааашни!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    пола за 7 и за 10 лв - втората се сви при прането и не можах да я нося
    джапнки за 2 лв
    от втора употреба съм си купувала много евтини дрехи дори и за стотинки
    евтино бельо- макар че като имам пари си купувам по хубаво

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Едни кецове за 7 лева и едни други за 10.

Дрехи, 6 лева за една много хубава блуза от първа употреба. За втората употребя не мисля, че е логично да споменаваме или де да знам. Иначе не съм привърженичка особено на вторите употреби, но имам няколко, макар и малко, попадения. Мисля, че имаше един панталон за 4 лева - доста запазен. И една блуза, все още с етикета, за левче.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    джапанки и дрешки от секънд хенд магазините

Мега фен Аватара на strawberry88
    Джапанки за 1,20.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Дрехи от секънд хенд иии някакви шалчета :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    не пазарувам в секънд хенд, не мога да нося дрехи, носени преди това от някой друг, някак си не се чувствам добре, те си имат своя история и аура ако щете.
    нямам пари за маркови неща, така че често пазарувам от кварталните магазинчета. най-евтините ми обувки са по 8-10лв (гуменки), шалове за по 2-3лв., блузи за по 5лв и слуитчър за 10лв. ( всичките от едно магазинче на плиска)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Аз пък вече година и половина не съм си купувала дреха от редовен магазин. За сметка на това жестоко си поднових и стила и гардероба, секънд хенд му е майката. Най-евтиното, което съм си взимала бяха две ризи, две тениски, два потника и дънки за 2 лева и малко жълти стотинки. Личен рекорд просто. :Д

//ако си купя батерии ще ги снимам (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на mey_si
    Мисля,че идеята е да пускате снимки,а не да описвате

Да, ако може качвайте снимчиции

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не пазарувам в секънд хенд, не мога да нося дрехи, носени преди това от някой друг, някак си не се чувствам добре, те си имат своя история и аура ако щете.
    нямам пари за маркови неща, така че често пазарувам от кварталните магазинчета. най-евтините ми обувки са по 8-10лв (гуменки), шалове за по 2-3лв., блузи за по 5лв и слуитчър за 10лв. ( всичките от едно магазинче на плиска)
    Права си за аурата, но пък има такива находки, че като ги видя просто се надявам бившата им притежателка да е била много щастлива :р
    Онова магазинче на Плиска е много сладко!
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Права си за аурата, но пък има такива находки, че като ги видя просто се надявам бившата им притежателка да е била много щастлива :р
    Онова магазинче на Плиска е много сладко!

Н еми пука за аурата. Наистина има находки. Обичам да се поровя, да убия депресията и си намирам хубави неща. Да пазарува от секънд хенд си е дарба. Майка ми например не може в голям магазин секънд да си намери нищо хубаво и казва, че и ставало лошо. Просто си е талант

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Това са най-вероятно дрехите ми от втората употреба...В онази тема съм качвала снимки .

Едно потниче ми се падна ненадейно от зрънчо преди няколко години Бях стъписана - от зрънчо за левче! Беше ми големичко тогава. Около врата е, кафяво. Не ми се качват снимки, но то не е кой някакво хубаво,че да се гордея с него. А, друг път пък ми падна шал - много сладък с цветенца. Имаше пък един зръчно от който се падаха гримове (естествено,некачествени). Но темата е за дрехи, все пак. Иначе ДРЕХИ, които да съм си купувала - евтини тениски ок. 5 лв. , веднъж едно потниче ми го даде за 1 лв една жена, която обикаляше по къщите да продава дрехи, защото бече рождения ми ден, от нея всъщност сме си купували доста дрехи на ниски цени. Не бих пазарувала от секънд хенд, мисля. Така го чувствам. Дори и баба,която не взима голяма пенсия предпочита да си купува дрехи по-рядко, отколкото да си вземе някога дреха, носена преди това от някого.

Голям фен Аватара на pepa97
    От втора употреба суитчър за 4 лв,многооооооо е готинн

Никога не съм пазарувала в сектант хенд и мисля, че дори не съм влизала Иначе за евтините дрехи и обувки - преди около седмица ходих с приятелки до мола и имаше огромни промоции та си взех кецове (гуменки) за 2 или 3 лева и много сладки потничета пак за някакви смешни пари. Така че не само вторите употреби са варианти за евтини стоки. А за снимки ме мързи ... сори .

Гуменки за 5 лв.

Супер фен Аватара на nymphadora
    личният ми рекорд в Манията-5 блузи за 2 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си