- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Мнение за кола
Въобще не съм съгласен. Возил съм се в W210, много комфортна кола. Определено е приятно. Карал съм W211 и определено си заслужава и като возия и като усещане вътре създава чувство за премиум клас автомобил, докато БМВ Е60, освен ако не е натъпкан с екстри догоре, е толкова постен, че човек се чуди кой дава толкова много пари за такава кола.
Сега стана интересно. Колата беше с най-убития мотор 2.2 чист дизел 95кс. Обикновенно като сядам в седалка и се облягам, усещам как леко потъвам в нея в зависимост от седалката, но при тази в W210 не усетих нищо. Не изпитах особенно чувство за премиум клас защото таблото е пластмасово и беше с имитация на дърво ама от най-гадната. Кожа нямаше никъде и цялото табло беше в черна пластмаса като на Тойота. Че вътре е просторно - да. Дори и задните седалки имат опора в завой. Сравнително стабилна беше заради дългото си междуосие и спрелия мотор. Извода ми за модела е, че ако е базово обурудване е зле. Съгласен съм за Е60.
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
Явно съм останал с грешно впечатление за E60. Нали това е 5та серия от 2003 насам? Харесвам как изглеждат на външен вид, интериора им също е доста приятен; не съм карал такова, обаче цените им са доста високи.
За Мерцедесите, особено C-klasse w203 до 2004г. дизелите (тоест онези без facelift), се говори, че са доста чупливи и нямат нищо общо с w124 (например, който се слави с издръжливостта си). Обаче S класата си е и комфорт, и интериор, и екстериор, но и цена.
Не знам дали си си се качвал в ML, но определено не би те разочаровал като возене, дали е здрав - не знам, но е широк и удобен.
Хубави се заговорихте за премиум колите обаче нека се въздържаме за ценовия таван до 4 000лв. W124 в България за издръжливост е вече легенда и мит. Над половината модели са базово обурудвани и цените за частите са необосновано високи. Имам познат с W124 - купиха я ужким запазена, а се оказа със сменян двигател(сигурно защото е много издръжлив) и изхвърлиха една торба с пари за тая кола. Както е дизел с тоя автомат сигурно гори 15 градско. Кола до 4К лева за жена със сравнително евтина поддръжка - Пежо 206 1.4 75кс бензин.
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
Бих ти препоръчал дизел. Може би VW Golf или Peugeot 106/ 206. Майка имаше Пежо 106 дизел и си беше добра колица. Малко харчи и в града е като оса. Друга опция е Мазда. От опит знам, че старите Мазди са железни! Баща ми имаше Мазда 626 на времето и на тази кола за 7-8 години нищо не се повреди. Продадохме я и наши приятели още я карат тази кола. Вече колата е на 16 години и още нищо не се е счупило. Преди две години ходих с внука на хората които купиха Маздата (и понеже аз имам книжка аз карах). Тази кола все още не и личеше износване. Нямаше скърцане и тн...Опел Корса също не е лоша идея... Хубава кола със сравнително атрактивен дизаин (2000г +)
Това бяха препоръките за нормалния (everyday) шофьор. За феновете на коли: Алфа Ромео примерно. Всъщност аз обмислях Алфа 156 2.4 JTD за първа кола. Или БМВ 325d. Форд Фокус RS също може да бъде намерен за ок. 5000лв.
Re: D*ROSE
Аз имам W203 фейслифт и нямам оплаквания, но старите -2004г. ръждясват, имат проблеми със стартера, MAF сензора се прецаква, колата влиза в LIMP mode, други ел. проблеми и калпаво окачване.
Иначе ML-ката си е супер джип. Карал съм 320CDI и вози много добре и си има мощност за всички ситуации. Но не е за първа кола