Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
1.Тва за скосената предница на пежо 206 са пълни глупости. Точно, че е скосена прави по-лесно ориентирането къде точно е предницата и от там и паркирането, а не обратното. Не ти трябва да виждаш предницата, а какво има пред нея. Същото се отнася и за задницата, точно, че при хечбеците не виждаш багажника, а кво има зад него ... от там по-лесното паркиране.

2.Жените не трябва да имате книжки ...
Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
1.Като какъв тип шофьори се определяте? Агресивен
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 4 - 5 месеца някъде
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? 95-100 градско / 130 извънградско
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България? Повечето карат по-зле и от мен и много по-безотговорно, т.е. без да се съобразят с околните или с пешеходци, което аз правя. За Шопите няма смисъл от коментар даже
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? И с целият си разсъдък можеш да си набавиш адреналин. Адреналина не е присъщ само на идиотите
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? преди месец Пежо 206 лична
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Не, но има някоя нова драскотина
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? от 3 път. Защо ли? Първият път заради пари, убеден съм в това. Вторият път аз съм си виновен и това, че ме прекараха няколко пъти през затворени улици и мега натварено движение не ми е оправдание. Просто не бях нито с очила, нито с лещи и не видях знак за забранена улица на 20 м. от мен. Третия път го взех почти безупречно.
1.Прочети си пак коментара и ще разбереш каква простотия си написал.Всички разбрахме,че имаш черно Пежо 206 '00 г. с оптичен тунинг.Карай си го безаварийно и със здраве,но недей да се нахвърляш като настървено куче на по-различното мнение.Нямам нищо против Пежото,просто казах,че за първа кола за двойно по-малко пари може да си купи кола,която да и харчи почти същото и ще и върши същата работа-да се научи да кара.Въпрос на личен избор.И да,точно при хечбек е по-лесно паркирането,защото КРАЯТ НА КОЛАТА ТИ Е,КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАДНОТО СТЪКЛО,и нямаш още около 50-60 см. задница /багажник/,която НЕ виждаш и трябва ДА ПРЕЦЕНИШ ГАБАРИТИТЕ СИ,вместо да ги ВИЖДАШ!!!И още нещо-като си виждаш предницата,ПАК ВИЖДАШ какво има ПРЕД нея,разликата е,че виждаш И предницата,И пред нея,което Е по-лесно.Помисли малко отново.

2.Това с обобщението кой трябва и не трябва да има книжка може да го каже само някой комплексар.От цитата се вижда колко и ти я заслужаваш.

ПС:Ако логиката ти не куцаше яко,нямаше по твоята кола да има,цитирам,"някоя нова драскотина",а моята,да чукам на дърво,за същия и малко отгоре период АКТИВНО каране да няма нито една драскотина или смачкване...Преди да критикуваш другия път,пак си помисли кой и как ще абсолютизираш и колко са "компетентни" изказванията ти.

ПС2:НЕ натрапвам лично мнение,както казах нямам нищо против Пежото като кола,само изказах моите съображения.А като видам плоски и лишени от логика мисли,няма как да не се включа отново.

ПС3:Петя,наистина има много яка задница,много и се радвам на моята