.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Angry Нямам думи :XXXX

Здравейте! Знам, че е тъпа тема, ноо... днес разбрах със сигурност, че бившият ми ме е блокирал в скайп... не изтрил, а блокирал и не мога да разбера защо по дяволите?! Ние се занимавахме преди повече от година, след като нещата не се получиха, се разбрахме уж да си запазим приятелски отношения и след това известно време си поддържахме контакт. После вече не, но ако се видим на улицата, ще се поздравим. Дори през юли ми писа да се видим просто ей така... Не мога да разбера защо при положение, че не го тормозя или досаждам по никакъв начин ще ме блокира???!! Някакви мнения, много се изнервих... знам, че не трябва да го взимам навъре, но :X

Иди се фърли от некой мост, тва ми е мнението.

Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    Иди се фърли от некой мост, тва ми е мнението.
    за кво трябва да се заяждаш?

Голям фен
    Здрасти, нали знаеш че, тези двойки които остават приятели след края на една връзка са рядкост, аз мога да ти кажа само, когато го видиш го попитай какво има и тн. Или, ако не си е сменил тел.номер утре му звънни, дано се оправят нещата.

Еми то ако всичко беше наред нямаше да сте бивши. И аз така съм блокирвал много излишни хора от скайпа.

Майкооооуууууу, как може да и кажеш да му звънне утре. Не му звънкай остави човека и кво кат те е блокирал, да не е секи ден да си пишете? Ако беше така, щеше да знаеш причината, ако не е така, вече я знаеш.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    Майкооооуууууу, как може да и кажеш да му звънне утре. Не му звънкай остави човека и кво кат те е блокирал, да не е секи ден да си пишете? Ако беше така, щеше да знаеш причината, ако не е така, вече я знаеш.
    Шопе я остави момичето да реши какво, да прави. Не можеш ли да помислиш че е пуснала темата за да иска мнението на всеки, а не точно твоето. И аз смятам че,
    Цитирай Първоначално написано от EverywhereWithYou Виж мнението
    след като нещата не се получиха, се разбрахме уж да си запазим приятелски отношения
    щом са се разбрали, няма нищо лошо в това тя или той, да си звънят както казах по-горе. Момичето си е със правото, според теб това не е ли хубаво? или е по добре когато се видят да се гледат на криво? я погледни на нещата от към другата стана.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ужасс
    Какво ще правим сега, когато те е блокирай в скайп?!
    Света ще свърши !
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ти го каза, тя ше избере кво да прави, стига си налага мнението. Да не говорим кви глупости приказваш. И не съм шоп.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не го кефиш, бе. Преживей го.
    Разделили сте се веднъж, после те е изтрил от абонатите си, КОЛКО повече доказателства искаш, че не те иска в живота си?
    Тва фейсбуци, шитове-митове съвсем ви промиха главите и тия приятели(в случая абонати в скайп) ги трупате като златни кюлчета, дееба.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    за кво трябва да се заяждаш?
    Защото простотията не е по гората.Тя е по хората.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Нали ти е бивш. Голяма работа. Не му отдавай значение. Така все едно още имаш нещо към него..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

И какво от това? Нямаш никакво право да се "нервиш" за това. Разбирам сегашният ти приятел да те блокира да, ама в твоя случай не го мисли и не мрънкай за глупости

Mда... Тва се едно кат почнат да ми мрънкат ония кифли що не съм им приел приятелството у фейсбот. Ми щот си слон ма хахах. С кво право ще се нервиш за такова нещо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    не го тормозя или досаждам по никакъв начин ще ме блокира???!! Някакви мнения, много се изнервих... знам, че не трябва да го взимам навъре, но :X
    Сигурна ли си, че не си му досаждала??? Вероятно постоянно си му се "натрапвала", когато го видиш онлайн? Чак пък да те блокира, без причина, при положение, че сте в приятелски отношения не ми се вярва.

Остави нещата така и не го търси, ако той не те потърси(защото ще изглеждаш и досадно, и жалко)!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,може да е започнал нещо ново?..Не иска да се занимава с миналото,според мен.Хм,ако държеше на теб,нямаше да постъпи така поне щеше да ти каже причината,но както и да е.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Верно ли ни занимаваш с толкова тъпи неща? Поне и възрастта си напиши в профила ама като гледам няма да си много голяма с тоя акъл...Явно не иска повече да се занимава да поддържа контакт просто му е омръзнало и все пак ти е бивш не би трябвало да те интересува толкова много.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Не го кефиш, бе. Преживей го.
    Разделили сте се веднъж, после те е изтрил от абонатите си, КОЛКО повече доказателства искаш, че не те иска в живота си?
    Тва фейсбуци, шитове-митове съвсем ви промиха главите и тия приятели(в случая абонати в скайп) ги трупате като златни кюлчета, дееба.
    Слушай кака си Намби.

Не виждам защо се засягаш, при положение че ти е бивш? Или пък още имаш чувства към него?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Сигурна ли си, че не си му досаждала??? Вероятно постоянно си му се "натрапвала", когато го видиш онлайн? Чак пък да те блокира, без причина, при положение, че сте в приятелски отношения не ми се вярва.

Остави нещата така и не го търси, ако той не те потърси(защото ще изглеждаш и досадно, и жалко)!

Съвсем сериозно не съм му писала сигурно от половин година време насам, той ми е писал няколко пъти, това е. Именно за това се учудих.

Добре, аз отначало си знам, че темата е тъпа. Просто се учудих и исках и друго мнение. Не съм ви карала да ми отговаряте, не виждам защо ме тропате постоянно... И благодаря на всички, които си дадоха мнението все пак

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Правиш си нов скайп ,искаш му пълномощно ,той те приема, питаш го защо те е блокнал,напсуваш го хубаво и ГОТОВО.

пп:и телефонен разговор върши работа.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ей, голяма работа станало, че бившия ти те е блокирал.

Ама чакай сега.
    Той ти е бивш, няма вече нищо общо с теб и има пълното право да прави, каквото си иска. Ако ще да те премахне от скайп, ако ще да не ти говори. Струва ми се , че все още ти пука за него и затова е това нервене. Рядко след връзка остава приятелството.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Намерила си за какво да се ядосваш.
    Най-вероятно наистина е започнал нещо ново и къса връзки с миналото(или новата го е сложила под чехъл ).Друг вариант не виждам.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мии, гадно е наистина, но може пък да е наранен... Решил да се лиши от теб в живота си. Да, доста е ГАДНО, но т'ва си е неговият избор.
    Да, можеш да го питаш, но може да не ти хареса отговора, ако въобще ти отговори искрено.
    Move on!

edit: И ако се чудиш за какво те тропат.. ето за какво. Това е форум. Меката на хейтърите. И е яко да "тропаш" някого за проблем, за който ти самия би се изнервил или би се огорчил. Но тук просто хората си избиват чевиите и злобеят. Те самите не са абсолютно сигурни, че не биха се почувствали като теб, ама хейт и ирония да има. Винаги е смешно, когато не се отнася за теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си