.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Пиши на кирилица.
    Ще те редактирам докато се усетиш.
    Последно редактирано от LadyDi : 09-09-2012 на 11:41

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от luwchetoo Виж мнението
    xey az mislq che ako momcheto ne se e seshtalo za teb znachi si se zabawlqwa mnogo dobre i ne my puka az drygo obqsnenie ne wijdam prosto pomisli i az sum imala takiwa slucheii no pone 1 sms e prashtalo momcheto s koeto sum bila wupreki rastoqnieto wremeto i parite znachi nemoje tolkowa da nqma pari za 1 sms a wsushtnost w drugite strani 1 sms e 1 cent towa e mnogo ewtino
    Първо - кирилицата е задължителна.
    Второ - това, че в твоят тарифен план един смс е един цент, съвсем не означава, че български оператор таксува толкова.

И отново - не прибързвайте с изводите. "Не му пукало", "не се сещал за нея" - вие в главата му ли сте, че да знаете? Само й вкарвате излишни филми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И отново - не прибързвайте с изводите. "Не му пукало", "не се сещал за нея" - вие в главата му ли сте, че да знаете? Само й вкарвате излишни филми.
    Съгласна съм. Нека си дойде, нека ѝ обясни каква е причината да не ѝ пише. Чак тогава девойката да прецени дали ѝ казва истината и наистина не е могъл да ѝ пише или просто не му се е занимавало.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си