- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, кажете
Момичета, много искам да ми кажете как бихте реагирали на мое място: приятелят ви вече 5 ден да е в чужбина на екскурзия и да се връща след 3 дена, но от 2 дена да не ви е пращал поне един смс или във фб някво съобщение (и да разясня - ясно ми е, че е в чужбина, че не може да се обади, защото е скъпо, а и ние се разбрахме, че няма да се чуваме). Ще му вземе някакви пари това, но очаквах, че ще ги прежали. Исках просто поне по едно съобщение на ден как е, какво прави, 1-2 изречения... защото не съм от ония досадни момичета дето не оставят гаджетата си да дишат.Знам, че там има най-различни занимания, забавлява се и се радвам за него, но и ми е малко тъжно така.Та стана ми интересно вие как бихте реагирали, какво бихте си помислили. Аз така или иначе знам как ще реагирам като се видим и съм решила какво да му кажа (просто ще го попитам съвсем нормално защо не ми е пратил поне някво съобщение, какво му е обяснението за това), но ми е интересно вашето мнение.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))