.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    ''ясно ми е, че е в чужбина, че не може да се обади, защото е скъпо, а и ние се разбрахме, че няма да се чуваме''

ЖЕНСКАТА логика доста често ме ИЗУМЯВА. Разбрали сте се ама после защо не ти звани или праща смс.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    ''ясно ми е, че е в чужбина, че не може да се обади, защото е скъпо, а и ние се разбрахме, че няма да се чуваме''

ЖЕНСКАТА логика доста често ме ИЗУМЯВА. Разбрали сте се ама после защо не ти звани или праща смс.
    Така - къде съм писала, че се чудя защо не ми звъни?? А и никой ли не прочете предишния ми пост, в който казвам, че когато аз съм някъде на екскурзия примерно със съученици, той държи да му звъня поне през час, колкото се може по- често и ако не звънна 2-3 часа и той супер много се ядосва и започват караниците...Това е основното, което му подтиква да искам от него поне един смс на ден..или айде на 2 дена. А и ние имахме планове всеки ден да се чуваме и виждаме по скайп, но явно там, където е няма безжичен нет..И тея планове отпаднаха.
    Последно редактирано от BumpyRide : 09-07-2012 на 11:53
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    И да отбележа - не правя драми. Голямо и зряло момиче съм, заедно сме от доста време.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си