.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Post Някакви предложения?

Здравейте хора .. Аз съм момиче на 14 години и .. имам си гажде .. то е на 14 години също ,но се влюбих в друго момиче ,което е на 16 години.Така де .. той знае ,че го харесвам .. допреди 30 минути бях с него .. срещнахме се и бяхме седнали на една полянка и си говорехме ^^ беше много забавно .. той също е много забавен и винаги гледа как да развесели хората или да им помогне ако те са тъжни .. така де проблема е ,че той .. просто незнам дали ме харесва ,но не ми е удобно да говоря с него за тая тема .. ние с него си пишем всеки ден .. най-много си пишем вечерта от 11 часа до към 3/4 часа.. така де ние се познаваме с него от околко седмица ,ако не е и повече .. и си пишим всеки ден от както се познаваме .. моите приятели викат ,че много си приличаме .. ние попринцип излиламе сутринта .. само двамата и после вечерта излизаме аз,той и един приятел и една приятелка.И тази една приятелка беше говорила с него ,но аз си помислих ,че среших като и позволих да говори с него ,защото едва ли неизлиза ,че аз съм я накарала.Тя го питала дали имам шанс с него (нещо такова) и той казал ,че незнае и нали трябва да си помисли (нормално .. повнаваме се от скоро).Момчето е много умно и добро .. просто незнам как да постъпя и да го питам дали нещо ще се получи .. some advices ^^''

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Другото добре. Ама, защо се занимаваш са някой си докато все още имаш гадже? Идиот ли си или какво? Скъсай с твоя и тогава се качвай на друг кораб.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Ами немога да скъсам с него и моля по - полека с обидите тфа не ти е сайт за обиди , а за въвсем друго нещо просто ако скъсам с него ще остана сама .. не съм сигурна дали той ще иска да е с мене ,а и още незнам как да му го кажа така ,че да ме разбере и да не ми се ядоса и да му стане гадно...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не можах да повярвам как се чудиш по какъв начин да се бутнеш на новия,а фактът,че реално в момента си имаш приятел го спомена просто ей така за пълнеж,без абсолютно никаква реална стойност.И да имаш,и да нямаш шанс с 16-годишния,скъсай с приятеля си.Никаква връзка не е това твоето.После защо не сме вярвали,че 14-годишните момичета били на акъла на 17-18-годишни.Нямам думи...
    Едит:Сега ти видях и втория пост.Майко мила...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Ами да прав си .. просто както казах незнам как да му го кажа така ,че да не му стане гадно и да ме разбере по друг начин -.-

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Как не можеш да скъсаш с него?Не може да го разиграваш,докато харесваш друго момче..Казваш му просто,че вече нямаш чувства към него и това е.Няма нищо сложно.По какъвто и начин да му кажеш все ще му стане гадно,ако наистина е държал на теб,така че..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Ами да ... добре тогава това ще направя .. дори и да знам ,че може да не се получи с другото момче

Супер фен Аватара на someonerandom
    И да не се получи с другия,ти приятеля си очевидно вече не го харесваш,така че няма смисъл да се тормозиш и да залъгваш него.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О'кей, влюбена си в друго момче, а защо по дяволите, си все още с въпросния ти настоящ приятел?
    Нагло е.
    И тъпо.
    Не мислиш ли?

Така де ти си само на 14, и така де имаш си приятел. И като не искаш да скъсаш със сегашният си приятел, то тогава за какво ти е да знаеш дали този другият те харесва или не? Не е честно спрямо сегашният да го разиграваш по този начин.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от anonimna129 Виж мнението
    просто ако скъсам с него ще остана сама ..
    Според теб, това е нещо ужасно така ли? Смяташ през цялото време да си обвързана с някого, за да не си сама? По тая логика ти ще скачаш от единия на следващия, само и само за да има някой до теб...Това няма да изгради добро мнение на хората за теб, така че по-добре не го прави и се осъзнай. Само на 14 си, а вече се оплиташ с такива истории...
    Като не харесваш вече гаджето си - остави го и толкова, не да въртиш(да не казвам какви) номера.
    Пък с другия и да не стане нищо, не е фатално ако останеш сама.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimna129 Виж мнението
    Ами немога да скъсам с него и моля по - полека с обидите тфа не ти е сайт за обиди , а за въвсем друго нещо просто ако скъсам с него ще остана сама .. не съм сигурна дали той ще иска да е с мене ,а и още незнам как да му го кажа така ,че да ме разбере и да не ми се ядоса и да му стане гадно...
    Това също не е сайт където помагаме на тъпи КУЧКИ.
    Ta тва момче дето ходиш нема да ти е резерва и бонус самочувствие бе (*****@#@*&#@(*^$@!_)&#!&^#!P)(@&$ CENSORED FOR FUN) искаш ли да продължа ?

Мега фен Аватара на draid
    Пълна глупачка ... личи си че си на 14...

"Но се влюбих в друго момиче".. добре,че зацепих, взех да се притеснявам за теб-не прави такива грешки очевидно е, како казаха всички, че щом се заглеждаш и искаш други, значи нямаш чувства към сегашния си приятел.. а и не говори добре за теб това, че искаш да си на два стола.. "ама ако не стане с него, да си остана с моя" ... не става така, не е правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си