Аз пък мисля,че леко преувеличаваш.Били давали играчките на братовчедка ти.И какво?И моите стари играчки,дрехи,касети и т.н са отивали при по-малкия ми братовчед,и никога не съм имал нищо против.Дори сам съм му ги предлагал.Като не ги ползвам и рано или късно ще отидат в казана,защо да не ги дам на някого?

Като звънели на телефона и вратата,трябвало да им се отвори.Е ти като звъниш на нечия врата,не очакваш ли някой да ти отвори?Явно от време на време наистина прекаляват,обаче като чета историята,и ти си прекалено лабилна.
Човекът ти предлага университет-ти започваш да му крещиш.
Баща ти мисли,че имаш потенциал и си се гордее с детето-ти му слагаш.
Майка ти си пада клюкарка-и какво?И моята редовно си говори някакви глупости за мен с приятелки,както и те за техните деца,и въпреки че на нас не ни е приятно,никой не е изпаднал в нервна криза.
И нито виждам какво толкова УЖАСНО,че чак да ги мразиш, са направили баба ти и дядо ти,нито мога да разбера какво очакваш.Дразнело те,че говорят за тях.Нали се сещаш,че те са родители на баща ти и той си ги обича?Няма да спре да говори за тях в собствения си апартамент,защото си тънкообидна.Това,че ти не ги харесваш,не означава,че той трябва да им обърне гръб до края на живота си.Ако я караш така,цял живот ще мразиш някого и ще се караш с хората.Слез малко на земята.Това,че нещо те дразни,не означава,че трябва да тръгваш към него с бензинова резачка.

Сега видях и долния пост.Не можах да видя смисъла само на това с презервативите.И какво,като са те питали за шофьорски курсове?Първо,че ще е по-добре за теб да ги изкараш,и второ,че няма как да отидеш да се запишеш сама,защото ме съмнява на ученически/студентски години да имаш 500-700 лева за даване.