- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ненавиждам ги
Ами много ясно,че ще искат да им се отвори.Те идват да си видят сина и внучката.Едва ли предполагат,че ще се криете от тях.Ако не ви харесваха,нямаше да идват,нали се сещаш?
windowlicker ти го каза съвсем точно-страдаш от липса на внимание и се чудиш за какво да мрънкаш.Били си правели същия ремонт като вашия и това те дразнело?Я ми припомни какво се случва със старите мебели след ремонт?Аз все си мисля,че отиват на боклука.И ние сме давали стари мебели на дядо ми за лозето примерно,защото няма смисъл за там да дава пари за нови,а ние да изхвърляме нашите.
Като цяло си влязла в един филм,че или семейството ти е отвратително,или ти нещо си сбъркана и ужасна.А реално чисто и просто си разглезена.Тръшкаш се за глупости,което никак не отива на 18-19-годишен човек.Искаш всички да се отнасят с теб като принцеса,да си имаш голяяям килер със стари и ненужни вещи,че не дай си Боже да вземеш да ги подариш на някого(да събират прах ами,какво е това нещо да си раздавам вече безполезните неща?!?),и когато някой от семейството не ти изнася,на цялата фамилия стриктно да и се забрани всякаква комуникация с него,името му да не се споменава на масата и в никакъв случай да не идва на гости.Че и после да очаква да го пуснат в апартамента на сина му.Да бе да.Нахална работа...
Казах ти го и преди,казвам го пак:Не знам в какъв свят живееш,обаче излез от него и ела в нашия.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead