.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Предложение за брак

Знам,че на всички ни в този форум им е рано(или поне така си мисля) за брак,но имам един въпрос:
    1.Момичета,как бихте искали да ви изненада любимия с предложение за брак?

2.Момчета,как бихте изненадали любимата си с предложение за брак?

Попаднах на някакви много интересни предложения в йутуб и реших да ви попитам.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз съм на 23 и преди почти година моят приятел ми предложи брак. Не ми сля, че е рано отдавана излязох от тинейджърския период.
    Поднеси ми златен пръстен с камък в червена кутия. Не бях шокирана, защото преди това ме беше попитал какво мисля по въпроса, а аз казах, че бих приела.
    Още не сме се оженили, но когато стане. Ще ви покажа снимки. Най- вероятно за другата пролет са плановете ни.

Град
    Ехаа,честито! Дано всичко ви върви наред и да сте много щастливи заедно!

А как ти поднесе пръстена?Докато вечеряхте?В ресторант?У вас? Как стана ?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ехаа,честито! Дано всичко ви върви наред и да сте много щастливи заедно!

А как ти поднесе пръстена?Докато вечеряхте?В ресторант?У вас? Как стана ?

О, благодаря за пожеланията. Живот и здраве другата година като мине сватбата ще ви покажа снимки.
    Не беше толкова специално. Аз самата не държа толкова на тези неща. Вкъщи дойде. В моята стая.

Мега фен
    Град
    <3
    Не съм сигурна дали бих искала изобщо ^, но хипотетично:
    -Вчера по телевизията гледах интервю, в което питат хората какво биха направили, ако ги пратят в космоса на друга планета. Ти какво би правила? А искаш ли да се оженим? Мисля, че ще е ебати якото! Ама повечето хора казваха, че не биха се възползвали от услугата 'Спечелете безплатен билет до космоса', щото все още нямало 5 звездни хотели (ебати колко яко звучи 5 звезден сред космоса!), а и биха изчакали да се засели с повечко хора, щото разбираш ли, ако нямаш публика, за какво ти е да ходиш на Марс примерно! А к'во, к'во, искаш ли да се оженим?! ^^

леле, ако го доразвия, ще стане ебати готиния разказ! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Като в клипа на Mine на Тейлър Суифт. <3
    Ще е най-хубаво да бъде на някакво красиво място и това е. И като остареем да ходим там и да се сещаме и ОМГОМГОМГО <3 Размечтах се.
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами... май не бих искала.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И аз съм гледала доста интересни начини за предложение на брак в ютуб и бих се зарадвала на нещо такова,смисъл нестандартно,интересно..Но дори и у нас да ми предложи,ако го обичам исински бих приела.. Това в далечното бъдеще,разбира се
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Като цяло идеята за брак е плашеща и ми се струва все още.. тъпа (?!)
    Единствено ме радва самото предложение, цялата история с пръстена.. "Ще се омъжиш ли за мен, бла-бла", нях, нях .. :3

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никак. Не искам да се омъжвам.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Никак. Не искам да се омъжвам.
    А еба ли се най-сетне?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    А еба ли се най-сетне?
    На път си да изхвърчиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Аз бих се омъжила .В днешно време повечето хора са на семейни начела и това е по-лесно наистина,но ... не знам,може би съм малко старомодна. Ако някой ден срещна Човека защо не?

Иначе и аз съм си представяла някви много готини предложения Ако ще ми предлага брак,то трябва да ме познава много добре и ще знае,че предложението трябва да е нещо нестандартно.
    Между другото много ме кефи идеята как момичето седи в пълното киното и по време на филма изведнъж се появява видео как той и предлага брак ;д

^^ Вече е модерно да се жениш. Семейните начала не са интересни :P. Да живее класиката в жанра.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Винаги съм си мечтала да стане като по филмите Романтична вечеря на свещи в ресторант (може и вкъщи),след което следва падане на колене от негова страна и "Ще се омъжиш ли за мен" Голяма фантазия имам.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Винаги съм си мечтала да стане като по филмите Романтична вечеря на свещи в ресторант (може и вкъщи),след което следва падане на колене от негова страна и "Ще се омъжиш ли за мен" Голяма фантазия имам.
    ужасТ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Всъщност аз бих се изненадала като цяло, ако въобще той поиска да се жени, съответно каквото и да е предложението, ще ми дойде като гръм от ясно небе и ще е изненада :д. А аз искам да се омъжа. Много даже.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Преди месец се омъжих, а предложението беше преди две години. Заведе ме на един манастир,където всъщност станахме гаджете. Хапнахме,разгледахме манастира и се отправихме на една полянка наблизо, където всъщност преди време бяхме решили да бъдем повече от приятели. Поцелувахме се и после започна да ми говори едни супер мили нещаа,щях да се разплача. И тогава извади кутийката, и плаках сума ти време. :д За мен беше много романтично и е един от най-прекрасните ми спомени. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Варна
    На мен пък ми предложи със СМС

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    На мен пък ми предложи със СМС
    Олеееее, колко сладко!!! И нестандартно!
    Я, разкажи повече!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Олеееее, колко сладко!!! И нестандартно!
    Я, разкажи повече!
    То, по-скоро аз на него...
    Бях на работа, колежките ме бъзикаха няма ли да се женя и аз викам да проверя какво е мнението му. Писах му СМС: "Как си с нагласата да се оженим?"
    Той ми отговори: "През август става ли?"
    И така... Като се прибрахме се уговорихме и се обадихме на мамите и татковците. Нямаше пръстен, нямаше на едно коляно, нито рози и свещи. Беше супер яко
    Месец по-късно дойде у дома с родителите си да ме иска, както си му е редът (родителите много държаха на това).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    То, по-скоро аз на него...
    Бях на работа, колежките ме бъзикаха няма ли да се женя и аз викам да проверя какво е мнението му. Писах му СМС: "Как си с нагласата да се оженим?"
    Той ми отговори: "През август става ли?"
    И така... Като се прибрахме се уговорихме и се обадихме на мамите и татковците. Нямаше пръстен, нямаше на едно коляно, нито рози и свещи. Беше супер яко
    Месец по-късно дойде у дома с родителите си да ме иска, както си му е редът (родителите много държаха на това).
    Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.

Калпазанке, защо предбрачен договор?

Абе, и аз супер много си харесвам фамилията и тя се съчетава перфектно с името ми, ама... това с тирето си е чист каприз. Лично за мен - ненужен. Има нещо много... мило в това да сте с еднакви фамилии.
    (Да не говорим, че един ден детето като си пише името на родителя в ученическата лична карта, как ще събере толкоз текст - местенцето е супермалко :ДДД)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, защо предбрачен договор?
    Защото при развода имам право на 50% от луксозната вила на стойност 2 млн. лева и на още толкова процента от авто- и яхтения парк.

И по-добре да си стоя с моята тривиална фамилия, отколкото да сложа ОЩЕ по-тривиална.

Опа, забравих да си допиша, че не съм с него заради парите му и затова искам договор, за да се знае, че който каквото си придобие по време на брака, си е за него и след развода.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.
    Напротив, беше страхотно. Напълно в наш си стил. Ние не правим нещата така, както трябва, правим ги така, както ги усещаме. Точно за това беше идеалния вариант. Та половината съществени неща между нас бяха казани със смс-и Нищо по-естествено от това и предложението да се случи така.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много яко! Браво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове