- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение за брак
Знам, че трябва и изпадам в тих ужас от идеята.![]()
Калпазанке, не съм риба. Абсолютно нищо рибешко няма в мен, като изключим слънчевия знак преобладават Везните и един Скорпион за асцедент. Това не ми пречи да ме гони грандомания и да искам истинска, огромна, хубава сватба при все, че мразя показността във всичките й форми. "Леко" съм суеверна и си мисля от една страна, че с една суперпоказна сватба направо си прося да ми се прецака брака един ден, от друга страна, самата идея, че съм се решила на брак е достатъчно смела, че да си позволя да се поглезя докрай.
И все пак, ако продължаваме да говорим теоретично, навярно ако съберем достатъчно пари ще предпочета да отидем на някое хубаво, екзотично място, вместо да ги дадем за ядене и пиене.
ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.
Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.
Последно редактирано от NambyPamby : 09-08-2012 на 13:51
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
4XCOKИ
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз се включвам в отбора на сгодените!
Беше зимата,беше студено навън, но си спомням, че радиаторът работеше цяла вечер, бяхме с любимото ми негово одеяло и бяхме прекарали поредните дни и нощи постоянно заедно. От онези сутрини, в които нямам търпение да си отворя очите, за да се уверя че застанал над мен и гледа как спя (до късно както винаги). Беше застанал над мен с най- сладката усмивка и топлина в очите. Още помня думите му "Обичам да те гледам как спиш и искам да се будиш до мен всяка сутрин до края на живота ми.Ще се омъжиш ли за мен?" По принцип сутрин съм ужасна, не мога да отворя око, камо ли ти и двете. Не говоря грам и само мрънкам. Тази сутрин беше по-различно. Отворих ги широко и без да се замислих казах твърдо ДА! А винаги ме е било страх да се омъжа, да имам семейство и да съм отговорна за някой друг. Сега не ме беше страх, усетих тръпка адреналин из цялото ми тяло, но не беше страх!Така се убедих,че най-накрая обичам!
4XCOKИ
Никога не ми е предлагал брак специално. Просто и двамата много добре знаем, че ще се оженим един ден.И често говорим за това.
Предполагам ще е веднага щом най-накрая съумеем да заживеем заедно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Аз се радвам, че не е имало шампанско с пръстен, че после щяха да ми го снимат с рентген.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, само да ти намекна, очаквай неочакваното
Това че си го знаем, не значи че няма да те накарам да се чувстваш специална![]()
Ами .. аз забременях и при мен стана така, че просто се разбрахме с нашите да има брак,сватба ! Мъжа ми ми беше споменал, че няма пари за пръстен и аз му казах, че няма проблем ! Една вечер се разбрахме да дойдат с баща му (само с него живее) и беше ясно за какво сме се разбрали. Аз ходих едно момиче да ми прави прическа и даже се прибрах, когато вече бяха седнали на масата.Мъжа ми ме пита искам ли нещо за пиене и аз първо казах,че нищо не ми се пие, но той настоя и аз му казах какво да ми налее.В момента в който надигам чашата издрънча нещо, поглеждам вътре-годежния ми пръстен с целия си блясък, моя беше сребърен с три камъка, във форма като листенце-много красив.Баща му само се изрази "Ами ясно е за какво сме дошли" .. защото е изтъркано това "ще се омъжиш ли за мен" Аз само погледнах Димитър, целунах го и се усмихнах.. много приятно ми стана! След като има любов няма значение къде и как, важно е,че се случва ! Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално !![]()
Lisinkа, на колко си години? Роди ли вече? ммм
4XCOKИ
вижте това http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...za-brak-video/ ;д
сорЕ, ако някой го е постнал и преди мен, нооо![]()
http://ask.fm/iwwkaa
^ Това ми се вижда много тъпо, има далеч по - "оригинални" предложения за брак.
http://vbox7.com/play:df75928b
например
Аз преди няколко месеца сънувах как ми предлага.
Сънувах, че прекарваме поредната вечер сами в нас. Вечеря, миене на чинии, ала-бала, след което той отиде да си вземе душ. Обаче се забави мнооого повече от нормалното и аз отидох да видя какво става. Той беше заключил врата, а когато го попитах всичко наред ли е, защо не излиза, той каза, че няма да излезе докато не се омъжа за него, след което от под вратата изхвърча годежен пръстен. Иии се събудих.
След това цял ден го предупреждавах да не се заключва, когато влиза в банята.![]()
И спря да се върти за миг земята..
^ това ми хареса
въпреки че съм още малка, нито пък съм намерила Човека, за сега според моите изкривени представи за романтика бих се зарадвала, ако ми предложи по някъв сладък (буквално) начин, нещо от типа да поръча торта, която изобразява примерно първата ни среща и да има кутийка с пръстен отгоре или нещо подобно и да ме заведе в сладкараницата уж да си поръчаме обикновенно нещо сладко и те да донесат тая торта и той да падне на колене и мда.. ^^ (гледах го в "Кралят на тортите")
Прочетох мненията ви и много ме изкефи написаното от LadyDi, защото именно за вас някакви такива нетипични неща са си типични.. като предлагането със СМС.
Иначе аз не искам да се женя, на моменти понякога ми е хубаво да си говоря с някое гадже "като се оженим еди си кво" ама това е на майтап. Иначе не съм фенка на брака. Бих си направила сватба, която да е само тържество с гости, булчинска рокля и младоженец!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами вече от доста време сме заедно с приятеля ми и знам,че искам да съм с него и занапред, а и той много пъти ми е казвал,че е готов за тази стъпка (дори повече и от мен). Ще се зарадвам адски ако ми предложи, макар че не знам каква ще ми бъде реакцията в първия момент, понеже мога да бъда много смотана и да не знам как да реагирам адекватно. Самата сватба не ме вълнува...знам,че не искам да е голяма в никакъв случай...даже по-скоро да съберем малко приятели и да си изкараме готино с тях или нещо такова. А и не ми се омъжва точно веднага, стига ми да знам,че сме си дали това обещание. Щастливо сгодени поне за годинка ми звучи доста добре.