Ами .. аз забременях и при мен стана така, че просто се разбрахме с нашите да има брак,сватба ! Мъжа ми ми беше споменал, че няма пари за пръстен и аз му казах, че няма проблем ! Една вечер се разбрахме да дойдат с баща му (само с него живее) и беше ясно за какво сме се разбрали. Аз ходих едно момиче да ми прави прическа и даже се прибрах, когато вече бяха седнали на масата.Мъжа ми ме пита искам ли нещо за пиене и аз първо казах,че нищо не ми се пие, но той настоя и аз му казах какво да ми налее.В момента в който надигам чашата издрънча нещо, поглеждам вътре-годежния ми пръстен с целия си блясък, моя беше сребърен с три камъка, във форма като листенце-много красив.Баща му само се изрази "Ами ясно е за какво сме дошли" .. защото е изтъркано това "ще се омъжиш ли за мен" Аз само погледнах Димитър, целунах го и се усмихнах.. много приятно ми стана! След като има любов няма значение къде и как, важно е,че се случва ! Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално !