Знам, че трябва и изпадам в тих ужас от идеята.
Калпазанке, не съм риба. Абсолютно нищо рибешко няма в мен, като изключим слънчевия знак преобладават Везните и един Скорпион за асцедент. Това не ми пречи да ме гони грандомания и да искам истинска, огромна, хубава сватба при все, че мразя показността във всичките й форми. "Леко" съм суеверна и си мисля от една страна, че с една суперпоказна сватба направо си прося да ми се прецака брака един ден, от друга страна, самата идея, че съм се решила на брак е достатъчно смела, че да си позволя да се поглезя докрай.
И все пак, ако продължаваме да говорим теоретично, навярно ако съберем достатъчно пари ще предпочета да отидем на някое хубаво, екзотично място, вместо да ги дадем за ядене и пиене.
ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.
Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.
Последно редактирано от NambyPamby : 09-08-2012 на 13:51