- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение за брак
^Това е от земното ти Аз, ЛейдиДи
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не искам да се омъжвам. ;\
Тоест искам, и то много, обаче трудно бих се навила да си пъхна главата в торбата.
Намирам го за прекрасен ритуал, ако трябва да съм съвсем честна, обаче не вярвам, че някога ще се навия на подобно нещо. Сигурно още докато обличам бялата рокля ще се обрина от ужас и ще започна да се задушавам.
Плюс това трудната част е след самото тържество, когато трябва да полагаш усилия да запазиш брака и семейството си непокътнати.
И винаги съм вярвала, че дори и да се омъжа, ще се разведа скоропостижно. Просто не съм... женещ се тип. Настоящият ми приятел и той не е, което малко ме наранява, щото аз съм си лигла по природа и си мечтая да срещна мъж, който да ме разтърси из основи и да ме накара да правя/заобичам неща, които преди това не съм можела да понасям, както идеята за женитба.
Та понеже той изпада в истеричен смях при идеята за брак, бих била доста шокирана, ако ми предложи.
Всъщност, не искам коленца, романтични вечери, свещи, филмарщини. Няква подобна история като на ЛейдиДи би ме зарадвала в пъти повече, по-прагматично и истинско ми се вижда, докато тия бозавости с падането на колене и червената кутийка са като изкарани от латиноамериканска сапунка.
Ами .. аз забременях и при мен стана така, че просто се разбрахме с нашите да има брак,сватба ! Мъжа ми ми беше споменал, че няма пари за пръстен и аз му казах, че няма проблем ! Една вечер се разбрахме да дойдат с баща му (само с него живее) и беше ясно за какво сме се разбрали. Аз ходих едно момиче да ми прави прическа и даже се прибрах, когато вече бяха седнали на масата.Мъжа ми ме пита искам ли нещо за пиене и аз първо казах,че нищо не ми се пие, но той настоя и аз му казах какво да ми налее.В момента в който надигам чашата издрънча нещо, поглеждам вътре-годежния ми пръстен с целия си блясък, моя беше сребърен с три камъка, във форма като листенце-много красив.Баща му само се изрази "Ами ясно е за какво сме дошли" .. защото е изтъркано това "ще се омъжиш ли за мен" Аз само погледнах Димитър, целунах го и се усмихнах.. много приятно ми стана! След като има любов няма значение къде и как, важно е,че се случва ! Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално !![]()