.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Това е от земното ти Аз, ЛейдиДи
    Рибите трябва да са романтични и загубени
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...това с тирето звучи интересно,обаче ще стане дългичка фамилия. Зависи ако неговата ми подхожда на името бих я взела,обаче ако не подхожда толкова може и с тире
    А колкото до сватбата... много жени са ме съветвали да не си правя голяма сватба,а нещо малко и парите,които събера от там + наши си пари ,да отидем на околосветско пътешествие или нещо такова.
    Винаги ми е харесвала идеята да се омъжа в църквата Александър Невски ама бая пари ще паднат
    Не искам сватба със супер много хора,но не и само с близки...Нещо средно ще е най-добре.
    А роклята ако съм все още с хубава фигура ще искам да е слонова кост и да е по мен .

Град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Рибите трябва да са романтични и загубени
    Майка ми е риби и е точно такава. След развода с баща ми реши,че ако някой иска да се жени за нея ,то трябва да и предложи на Айфеловата кула в Париж ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Никак. Не искам да се омъжвам.
    А еба ли се най-сетне?

Приятелят ми постоянно ми говори каква сватба ще си вдигнем. И аз все го подбъзиквам на тази тема да започва да събира пари от сега.
    Аз пък искам много голяма сватба. Ако имам възможност ще се омъжа два пъти, един път в България и един път в държавата, в която смятам да отида да живея.
    Аз бих приела фамилията на съпруга си, защото не харесвам моята. И приятелят ми много ми се подиграва, че не мога да му казвам фамилията правилно. xD
    Как биха ми предложили не съм мислила. Общо взето не държа да е нещо оригинално, а по-скоро персонално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    А еба ли се най-сетне?
    На път си да изхвърчиш.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не искам да се омъжвам. ;\
    Тоест искам, и то много, обаче трудно бих се навила да си пъхна главата в торбата.
    Намирам го за прекрасен ритуал, ако трябва да съм съвсем честна, обаче не вярвам, че някога ще се навия на подобно нещо. Сигурно още докато обличам бялата рокля ще се обрина от ужас и ще започна да се задушавам.
    Плюс това трудната част е след самото тържество, когато трябва да полагаш усилия да запазиш брака и семейството си непокътнати.
    И винаги съм вярвала, че дори и да се омъжа, ще се разведа скоропостижно. Просто не съм... женещ се тип. Настоящият ми приятел и той не е, което малко ме наранява, щото аз съм си лигла по природа и си мечтая да срещна мъж, който да ме разтърси из основи и да ме накара да правя/заобичам неща, които преди това не съм можела да понасям, както идеята за женитба.
    Та понеже той изпада в истеричен смях при идеята за брак, бих била доста шокирана, ако ми предложи.
    Всъщност, не искам коленца, романтични вечери, свещи, филмарщини. Няква подобна история като на ЛейдиДи би ме зарадвала в пъти повече, по-прагматично и истинско ми се вижда, докато тия бозавости с падането на колене и червената кутийка са като изкарани от латиноамериканска сапунка.

Град
    Вижте колко интересен сайт намерих! Даже си харесах няколко предложения http://ringonthefinger.com/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Къде е рибата в теб?
    Чеки, душа, ще я потърся де се е завряла.

От малка съм се ужасявала. Имала съм моменти, в които ми е трепвало сърцето на тая тема и ми се е приисквало /то и преди малко ми се прииска, ама щото има сватба пред блока и дебна да излезе булката/, даже май съм разказвала във форума, че покойният вече дядо на моя му казал, че заделил 5 бона за сватбата.... Но с битовизмите, които следват подписа и фактът, че църковен брак не се разваля... Е, мерси.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Калпазанке, и сама знаеш, че не е задължително да имаш църковен, така че къде е проблемът? Или като ще е гарга, да е рошава?
    Между другото, ако реша да се женя някога си(граничещо с никога), със сигурност ще искам И църковен брак. Не съм вярваща, даже не съм кръщавана, обаче... Искам.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз пък много искам да се омъжа. Харесва ми всичко да е по закон, подредено, че тия семейни начела нещо не ми се нравят. Страшно е, даже много, обаче се надявам да не сбъркам.
    За предложението не съм мислила. Аз съм фенка на романтиката, какво? <3 Ама не да е няк'во лигаво де, тия вечери по ресторанти, пък после на колене или пък пръстен в торта/чаша с шампанско - не, мерси, ужасно е! Но на някакво красиво място по залез слънце или пък на красива полянка някъде - защо не? Ама, естествено, т'ва си е доста филмарско и нереалистично, така че едва ли ще се случи нещо такова. Години много има още, докато стане време за женене.
    А пък специално за сватбата искам само няколко човека. Никакви големи пиршества в ресторанти, лели и чичовци, роднини до девето коляно - абсурд. Малка сватба и след това някъде на почивка. Еееееееех!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Калпазанке, и сама знаеш, че не е задължително да имаш църковен, така че къде е проблемът? Или като ще е гарга, да е рошава?
    Между другото, ако реша да се женя някога си(граничещо с никога), със сигурност ще искам И църковен брак. Не съм вярваща, даже не съм кръщавана, обаче... Искам.
    Точно! От първата, та чак до последната буква. Ся не ми казвай, че и ти си риба

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Сгодих се преди половин година и не съжалявам, че го направих! Убедена съм, че това е човека за мен, този с който искам да споделя живота си, и от който да имам дете ( деца ). Със сватбата не бързаме, може би след годинка, две.
    Предложението беше много романтично и нетрадиционно
    Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!

Град
    Варна
    Ще трябва да се кръстиш, иначе не може.

Град
    пространството на Дисе
    ^Да бе, ще си отварям работа
    Връщам се на идеята за безбрачие

Мега фен
    Град
    <3
    ОоОО рибички, рибички

НиЙ сме много романтични и загубени, НО не според класическите примери за романтика (вечери, свещи, пръстени..)..

Аз като малка много се натъжавах като чуех клаксоните от колите, когато има сватба и си мислех 'омг не искам такова нещо, не искам такова нещо'.. И сега не го искам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    То, по-скоро аз на него...
    Бях на работа, колежките ме бъзикаха няма ли да се женя и аз викам да проверя какво е мнението му. Писах му СМС: "Как си с нагласата да се оженим?"
    Той ми отговори: "През август става ли?"
    И така... Като се прибрахме се уговорихме и се обадихме на мамите и татковците. Нямаше пръстен, нямаше на едно коляно, нито рози и свещи. Беше супер яко
    Месец по-късно дойде у дома с родителите си да ме иска, както си му е редът (родителите много държаха на това).
    Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.

Калпазанке, защо предбрачен договор?

Абе, и аз супер много си харесвам фамилията и тя се съчетава перфектно с името ми, ама... това с тирето си е чист каприз. Лично за мен - ненужен. Има нещо много... мило в това да сте с еднакви фамилии.
    (Да не говорим, че един ден детето като си пише името на родителя в ученическата лична карта, как ще събере толкоз текст - местенцето е супермалко :ДДД)

Мега фен
    Град
    <3
    ей това пък не го разбирам...
    Аз като не изпитвам нужда да правя нещо - не го правя. Ако ме завлекат в църквата, ще се чудя 'какво по дяволите правя тук?!'
    4XCOKИ

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, защо предбрачен договор?
    Защото при развода имам право на 50% от луксозната вила на стойност 2 млн. лева и на още толкова процента от авто- и яхтения парк.

И по-добре да си стоя с моята тривиална фамилия, отколкото да сложа ОЩЕ по-тривиална.

Опа, забравих да си допиша, че не съм с него заради парите му и затова искам договор, за да се знае, че който каквото си придобие по време на брака, си е за него и след развода.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защото при развода имам право на 50% от луксозната вила на стойност 2 млн. лева и на още толкова процента от авто- и яхтения парк.

И по-добре да си стоя с моята тривиална фамилия, отколкото да сложа ОЩЕ по-тривиална.
    агхх, че грозничко
    т.е.. гадна нагласа като за брак..
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.
    Напротив, беше страхотно. Напълно в наш си стил. Ние не правим нещата така, както трябва, правим ги така, както ги усещаме. Точно за това беше идеалния вариант. Та половината съществени неща между нас бяха казани със смс-и Нищо по-естествено от това и предложението да се случи така.

Град
    пространството на Дисе
    Щруди, май не си в настроение днес...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ей това пък не го разбирам...
    Аз като не изпитвам нужда да правя нещо - не го правя. Ако ме завлекат в църквата, ще се чудя 'какво по дяволите правя тук?!'
    Да. И аз затова нямам църковен брак.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз пък много искам да си сменя фамилията, 'щото мойта е супер тривиална и искам да си намеря някой със странна такава. По фамилията ще го избирам, признавам си. :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Щруди, май не си в настроение днес...
    А, то настроението ми не винаги е пряко свързано с мнението ми. :3
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си